Crema Silici Orgànic - G5 - 100 ml

223768

Nou

La Crema Silici Orgànic G5 és un producte de cura de la pell i les articulacions, formulat amb Silici Orgànic per millorar la salut dels ossos i cartílags, i restaurar la funcionalitat de les articulacions.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

35,00€

IVA inclòs
35,00 € / 100 ml

Més informació

Crema Silici Orgànic G5

Crema Silici Orgànic G5 - Per a una salut òptima de la pell i les articulacions.

Què és Crema Silici Orgànic G5?

La Crema Silici Orgànic G5 és un producte especialment dissenyat per millorar la salut d'ossos i cartílags, oferint més flexibilitat i mobilitat a les articulacions.

La crema conté Silici Orgànic , un compost altament biodisponible de silici, que és fonamental per a la salut del teixit connectiu. La seva fórmula única treballa per reparar i restaurar la funcionalitat de les articulacions, millorant així la mobilitat i reduint les molèsties i el dolor.

A més, aquest producte té un efecte positiu a la pell , impulsant la seva regeneració i ajudant a mantenir-la suau i flexible. El seu ús regular pot millorar lʻelasticitat de la pell, disminuir lʻaparença dʻarrugues i millorar la salut general de la pell.

Ingredients:

Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG100 Stearate, Phenoxyethanol, Monomethylsilanetriol (Organic Silicon), Polyacrylamide Isoparaffin, Laminària Digitata Extract, , Argània Spinosa Kernel Oil (Argan Oil), Dimethicone, Panthenol (Vitamin B5), Vitamin I Acetate, Organic Sea Minerals.

Com es fa servir Crema Silici Orgànic G5?

Aplicar segons calgui a la zona desitjada afectada.

No pas consumir. Evitar el contacte amb els ulls i pell lesionada.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda