Fabricante:

Otosan Otosan

Spray Nasal - Otosan - 30 ml

212414

Nou

Solució hipertònica d'aigua de la mar de Bretanya amb extractes vegetals d'Aloe Vera, Groseller Negre i olis essencials. Envàs de 30 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,45€

IVA inclòs
41,50 € / 100 ml

Més informació

Otosan Spray Nasal

Elimina la mucositat

Què és el Otosan Spray Nasal?

Otosan® Nasal Spray neix a partir del nostre compromís, cada vegada més profund, per a realitzar productes amb base vegetal que puguin oferir una resposta a diversos trastorns otorinolaringològics que, sovint, afecten el nas i l'oïda alhora.

Otosan® Nasal Spray és una solució hipertònica (2,2%) d'aigua de la mar de Bretanya enriquida amb extractes vegetals i olis essencials de plantes de cultiu ecològic.

Atès que no conté got-constrictores ni gasos propulsors, Otosan Nasal Spray és un producte altament tolerable i de gran utilitat a l'hivern i primavera com coadjuvant per tractar:

• refredats estacionals o d'origen al·lèrgic;
• rinitis;
• sinusitis;
• agents externs irritants (pol·len, àcars, pols, etc.);
• post-operacions quirúrgiques.

La seva múltiple acció vegetal actua a nivell local, higienitza les fosses nasals, ajuda a reduir la congestió, la inflamació i la incidència d'infeccions, brindant alleujament immediat.

És un producte sanitari amb marcatge CE. Llegir les instruccions d'ús amb atenció.

Ingredients:

Otosan® Nasal Spray combina l'acció detergent i emolient de la solució hipertònica de l'aigua de la mar de Bretanya amb extractes vegetals d'Aloe Vera i de Groseller Negre i olis essencials de Pinus Mugo, de Arbre de el te i de Llimona.

És un producte sanitari amb marcatge CE. Llegir les instruccions d'ús amb atenció.

Com s'usa el Otosan Spray Nasal?

Gràcies a l'absència de vasoconstrictors ia la seva composició a base d'extractes vegetals i olis essencials de plantes de cultiu ecològic, Otosan Nasal Spray pot ser emprat freqüentment, quan sigui necessari.

Presentació:

Envàs de 30 ml. en esprai.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda