Preu reduït! Avenaforce Gotes - A. Vogel - 100 ml

Fabricante:

A. Vogel A. Vogel

Avenaforce Gotes - A. Vogel - 100 ml

183574

Nou

Ajuda efectiva en estats de temor, preocupació, falta de gana, esgotament nerviós, excés de treball mental, falta de concentració.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,78€

IVA inclòs

19,75€ IVA inclòs

-15%

16,78 € / 100 ml

Més informació

Avenaforce Gotes

Extracte de planta fresca

Què és la Avenaforce Gotes?

Ajuda efectiva en estats de temor, preocupació, falta de gana, esgotament nerviós, excés de treball mental, falta de concentració.

L'efecte de la civada sobre l'organisme es deu a un efecte sinèrgic de tots els seus components. La civada s'ha mostrat efectiva en estats de temor, preocupació i la consegüent falta de gana, esgotament nerviós (acompanyat, de vegades, de palpitacions i insomni); així com en casos d'excés de treball mental, falta de concentració, estadis d'agitació i quan es necessita un esforç mental, com per exemple, en època d'exàmens.

Els productes A.Vogel són reconeguts arreu del món per la seva gran qualitat i eficàcia. Les plantes provenen dels nostres propis cultius protegits o de cultivadors contractats estrictament controlats. Els nostres camps es conreen de forma tradicional, sense utilitzar tractaments químics, ni pesticides, ni adobs de síntesi; ofereixen un sòl i unes condicions de cultiu perfectes que ens permeten respectar els valors del nostre fundador, Alfred Vogel.

Les plantes es recullen al matí i es processen fresques. El procés de fabricació de Bioforce assegura una perfecta conservació dels principis actius de la planta. Les anàlisis efectuades durant i després de la fabricació garanteixen la qualitat i puresa dels nostres productes.

Ingredients:

suc estabilitzat de civada (Avena sativa) *

* Planta fresca de cultiu biològic certificat.

Composició (15 gotes (0,6 ml)):

Suc estabilitzat de civada (Avena sativa) *

282 mg

* Planta fresca de cultiu biològic certificat.

precaucions:

Contingut alcohòlic: 51%.

Aquest producte és un complement alimentari. Mantenir fora de l'abast dels nens més petits. No superar la dosi diària expressament recomanada. Emmagatzemar en un lloc fresc i sec. Els complements alimentaris no són substituts d'una dieta equilibrada. Es recomana tenir una dieta equilibrada i variada i un estil de vida saludable.

Com es pren la Avenaforce Gotes?

Adults: 10-15 gotes, 3 vegades a el dia.

Nens a partir de 4 anys: 5 gotes, 3 vegades a el dia.

Prendre les gotes dissoltes en aigua o infusió.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda