Preu reduït! Holomega L-Triptòfan - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holomega L-Triptòfan - Equisalud - 50 càpsules

181675

Nou

És un neurotransmissor que forma part de moltes reaccions metabòliques en el cervell, relacionades amb l'estat d'ànim i el son. Presentat en envàs de 50 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,63€

IVA inclòs

17,37€ IVA inclòs

-10%

0,31 € / ud

Més informació

Holomega L-Triptòfan

Complement alimentari a base de L-triptòfan.

Què és el Holomega L-Triptòfan?

Aminoàcid menys abundant en els aliments. És un neurotransmissor que forma part de moltes reaccions metabòliques en el cervell, relacionades amb l'estat d'ànim i el son.

A la cadena metabòlica aquest aminoàcid dóna lloc a l'L-5 Hidroxitriptòfan (5-HTP), que al seu torn dóna lloc a la serotonina, el neurotransmissor de l'ànim. També actua contra l'ansietat per l'elevació de la serotonina, que és un relaxant cerebral i de el sistema nerviós.

A més és un precursor de la melatonina, que també equilibra l'estat d'ànim i millora el son. Gràcies a aquesta acció, és un bon aliat per ajudar a les persones depressives. Especialment per la producció de melatonina relacionada amb el L-triptòfan, es produeix una millora de la son en persones insomnes, millorant la qualitat de la son, sobretot en la fase rem, i l'equilibri de l'cicle circadià.

Millora els trastorns de comportament: trastorns obsessius compulsius, agressivitat, excitació, trastorns relacionats amb l'alimentació, com la bulímia o l'anorèxia.

És d'utilitat en l'obesitat perquè els nivells eficaços de serotonina (baixa en aquestes situacions) eliminen el desig exacerbat de menjar carbohidrats.

Redueix el dolor de la fibromiàlgia, artritis reumatoide i migranyes. La serotonina redueix el llindar de dolor. El triptòfan augmenta també el nivell de les endorfines, relacionades amb el dolor. A l'sembla, en els casos de fibromiàlgia, els nivells de triptòfan estan reduïts.

Ingredients:

L-triptòfan, 250 mg. Embolcall: polisacàrid d'origen vegetal (pululano). No conté gluten, ni midó, ni transgènics ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Valor nutricional (1 càpsula):

L-triptòfan:

250 mg

Com es pren el Holomega L-Triptòfan?

Prendre 2 càpsules a el dia, preferentment fora dels àpats, o segons indicació d'un especialista.

Presentació:

Envàs de 50 càpsules de 430 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda