Preu reduït! Holomega SAMe - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holomega SAMe - Equisalud - 50 càpsules

158509

Nou

Ajuda a l'osteartritis, depressió i fibromiàlgia.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

39,91€

IVA inclòs

44,34€ IVA inclòs

-10%

0,80 € / ud

Més informació

Holomega SAMe

S-adenosilmetionina (SAMe) és un compost natural que es troba a gairebé tots els teixits i líquids del cos. Està implicat en molts processos importants. SAMe juga un paper en el sistema immunològic, manté les membranes cel·lulars i ajuda a produir i metabolitzar substàncies químiques del cervell, com ara la serotonina, la melatonina i la dopamina. Està molt relacionat amb la vitamina B12 i l'àcid fòlic (vitamina B9). Ser deficient en qualsevol d'aquestes vitamines pot reduir els nivells de SAMe a l'organisme. Nombrosos estudis científics han demostrat que la SAMe ajuda a alleujar el dolor de l'osteoartritis i altres estudis suggereixen que el SAMe pot ajudar a tractar la depressió. SAMe és també un antioxidant, una substància que protegeix el cos de danys per molècules reactives d'oxigen.

SAMe es fa servir per a la depressió, les malalties del cor, la fibromiàlgia, l'osteoartritis, la bursitis, la tendinitis, el mal d'esquena crònic, la demència, la malaltia d'Alzheimer, per retardar el procés d'envelliment, per a la síndrome de fatiga crònica (SFC), per millorar el rendiment intel·lectual, per a la malaltia hepàtica, i la malaltia de Parkinson. També es fa servir per al trastorn de dèficit d'atenció i hiperactivitat (TDAH), l'esclerosi múltiple, el dany a la medul·la espinal, les convulsions, els mals de cap de migranya i per a l'enverinament per plom. Algunes dones usen SAMe per a la síndrome premenstrual (SPM).

Algunes investigacions suggereixen que la SAMe és més eficaç que el placebo en el tractament de la depressió lleu a moderada i és tan eficaç com els medicaments antidepressius sense els efectes secundaris (mals de cap, insomni i disfunció sexual). A més, els antidepressius tendeixen a trigar a la seva actuació entre 6-8 setmana, mentre que el SAMe sembla començar més ràpidament. Els investigadors no estan segurs de com funciona el SAMe per alleujar la depressió, però s'especula que podria augmentar la quantitat de serotonina al cervell.

Una sèrie d'assajos clínics ben dissenyats mostren que el SAMe pot reduir el dolor i la inflamació a les articulacions i els investigadors creuen que també pot promoure la reparació del cartílag, encara que no tenen clar com o per què funciona així. En diversos estudis a curt termini (que van des de 4 fins a 12 setmanes), suplements de SAMe van ser tan eficaços com els medicaments antiinflamatoris no esteroïdals (AINE), en adults amb dolors d'artrosi al genoll, el maluc, la columna vertebral, i a l'osteoartritis. SAMe era tan efectiu com aquests medicaments en la disminució de la rigidesa matinal, disminució del dolor, reducció de la inflamació, millora en el moviment i laugment de ritme de marxa.

Pot ser eficaç per reduir els símptomes de la fibromiàlgia - incloent dolor, fatiga, rigidesa matutina i la depressió - encara que la majoria daquests estudis van utilitzar una forma injectable de SAMe. Entre els estudis que van examinar una dosi de SAMe per via oral, alguns van trobar que era eficaç per reduir aquests símptomes, mentre que altres no van trobar beneficis.

Les persones amb malalties del fetge sovint no poden sintetitzar el SAMe al seu organisme i alguns estudis preliminars suggereixen que prendre SAMe pot ajudar a tractar la malaltia hepàtica crònica causada per medicaments o alcohol. En un estudi amb 123 homes i dones amb cirrosi hepàtica alcohòlica (insuficiència hepàtica) es va constatar que el tractament amb SAMe durant 2 anys va millorar les taxes de supervivència i va endarrerir la necessitat de trasplantaments de fetge. Altres estudis mostren que el SAMe pot ajudar a normalitzar els nivells dels enzims hepàtics en persones amb malaltia hepàtica. Els estudis en ratolins mostren que el SAMe protegeix i, a més, pot revertir el dany hepàtic. Tot i això, aquests estudis han estat petits i de curta durada. Es requereixen estudis més grans i més prolongats per confirmar aquestes troballes.

El SAMe no es troba als aliments. És produït pel cos a partir d'ATP i l'aminoàcid L-metionina.

[*] Els resultats poden variar en funció de la persona, i el temps per obtenir els beneficis indicats dependrà de cada cas. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva tasca no és substituir cap tractament mèdic convencional. La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si teniu qualsevol malaltia o malaltia us recomanem que consulteu amb un professional de la salut.

Ingredients : S-Adenosil-L-Metionina disulfat p-toluenosulfonat (>50% de SAMe) 200 mg i Excipients tecnològics (Cel·lulosa microcristal·lina (E-460) 270 mg, Estearat de magnesi (E-572) cs. Embolcall: polisacàrid d'origen vegetal) No conté gluten ni midó, ni transgènics ni colorants Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Ús : Prendre 1 a 2 càpsules al dia, repartides durant el dia, als àpats principals o segons consell d'un especialista.

Presentació : Envàs de 50 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda