Preu reduït! Llúpol Meno-Duo - Tongil - 30 càpsules

Fabricante:

Tongil Tongil

Llúpol Meno-Duo - Tongil - 30 càpsules

185936

Nou

Extracte sec d'inflorescències de Llúpol, amb una doble estandardització en àcids amargs i flavonoides prenilats i vitamina B6. Envàs amb 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,60€

IVA inclòs

16,80€ IVA inclòs

-25%

0,42 € / ud

Més informació

Llúpol Meno-Duo

La Vitamina B6 contribueix a regular lactivitat hormonal.

Què és Llúpol Meno-Duo?

Extracte sec d'inflorescències de Llúpol, amb una doble estandardització en àcids amargs i flavonoides prenilats i vitamina B6.

Llúpol Meno-Duo d'Estat Pur conté un ingredient exclusiu obtingut mitjançant tecnologies noves d'extracció i purificació, que permeten l'obtenció d'un extracte únic que concentra els diferents grups de components actius descrits al Llúpol.

L'activitat sedant i relaxant del Llúpol s'atribueix als àcids amargs (α i β-àcids) ia alguns components de l'oli essencial. D'altra banda, l'activitat estrogènica és deguda a altres compostos de la família dels flavonoides prenilats, principalment a la flavona 8-prenilnaringenina.

Fins ara, els extractes de Llúpol estandarditzats en àcids amargs o en oli essencial no contenien quantitats detectables de flavonoides prenilats.

De la mateixa manera, els extractes desenvolupats en els darrers anys estandarditzats en flavonoides prenilats no aconseguien concentrar també els àcids amargs ni els components volàtils de l'oli essencial a causa de la diferent naturalesa dels dos grups de compostos.

L'ingredient exclusiu d'Estat Pur concentra tant els components responsables de la seva activitat relaxant i per combatre estats d'ansietat, irritabilitat i trastorns del son (α i β-àcids i components volàtils de l'oli essencial).

Els components amb activitat estrogènica (flavonoides prenilats) que ajuden a combatre símptomes com les sufocacions, pèrdua de densitat òssia, etc…

Això ho converteix en l'ingredient més complet amb una doble activitat per tractar els símptomes físics i emocionals de l'etapa prèvia a la menopausa.

Cada càpsula Estat Pur Meno-Duo aporta 100 mg d'extracte sec de cons (inflorescències) de Llúpol. L'estandardització garanteix l'aportació per càpsula de 10 mg d'àcids amargs i 3,5 mg de flavonoides prenilats. A més, conté vitamina B6, que contribueix a regular l'activitat hormonal.

La premenopausia és un període de la vida de la dona que precedeix la menopausa i que de vegades pot acompanyar-se de certs trastorns vasomotors, com les sufocacions, alteracions en el son o ansietat, que empitjoren la seva qualitat de vida.

Durant anys les inflorescències de Llúpol s'han utilitzat per alleujar els símptomes lleus d'estrès o ansietat, reduir la irritabilitat i millorar la qualitat del son. Els estudis clínics que confirmaven aquests efectes feien responsables els compostos volàtils del seu oli essencial i fonamentalment els àcids amargs continguts al Llúpol.

Dentre ells, la fracció d'α-àcids és la principal responsable de l'activitat relaxant i antidepressiva; us β-àcids presenten una menor activitat relaxant, però tanmateix són més eficaços per reduir la irritabilitat i millorar l'estat anímic.

Quant a l'acció estrògena del Llúpol, s'ha pogut demostrar l'afinitat dels compostos flavonoides prenilats sobre els receptors estrogènics.

Els estudis clínics posen de manifest com l'administració d'extractes estandarditzats de Llúpol ajuden a reduir els símptomes vasomotors, fonamentalment els sufocacions i suors nocturns relacionats amb una alteració del centre termoregulador.

Ingredients:

Extracte sec de cons de Llúpol (Humulus lupulus) estandarditzat al 10% d'àcids amargs i 3,5% en flavonoides prenilats 100 mg, càpsula de gelatina, antiaglomerant: diòxid de silici i piridoxina clorhidrat (vita

Altres Ingredients:

Càpsula vegetal, antiaglomerant (diòxid de silici) i maltodextrina.

Utilització:

  • Es recomana prendre una càpsula al dia.

Presentació : Envàs de 30 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda