Preu reduït! Neuro-Logical - Lamberts - 60 càpsules

Neuro-Logical - Lamberts - 60 càpsules

220550

Nou

Neuro-Logical Lamberts amb PEA d'alta qualitat (OptiPEA®) i vitamines B, recolza la funció neurològica i alleuja el dolor, ideal per a la salut cerebral.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

31,88€

IVA inclòs

37,50€ IVA inclòs

-15%

0,53 € / ud

Més informació

Neuro-Logical Lamberts

Millora el teu Benestar Neurològic amb Neuro-Logical de Lamberts: Innovació i Qualitat per a la teva Salut Cerebral.

Què és Neuro-Logical Lamberts?

Neuro-Logical de Lamberts és un suplement nutracèutic avançat que utilitza palmitoiletanolamida (PEA) de la més alta qualitat, coneguda com a OptiPEA®, combinada amb vitamines B1, B6 i B12, essencials per a la funció neurològica i psicològica normal .

PEA, sovint comparada amb el cannabidiol (CBD) per les seves funcions bioquímiques similars, és un compost produït naturalment pel cos com a resposta a la inflamació i el dolor. OptiPEA® s'obté sosteniblement i s'elabora íntegrament a Europa mitjançant un procés de producció patentat. L'eficàcia de PEA ha estat demostrada en múltiples assaigs clínics.

Neuro-Logical de Lamberts és ideal per a aquells que busquen un suport natural per a la salut neurològica i l'alleujament del dolor , proporcionant una alternativa segura i efectiva per millorar el benestar general.

Ingredients:

OptiPEA® (Palmitoylethanolam¡de¡, Agent de Recobriment (Hidroxipropil Metilcel·lulosa) Agent de Càrrega (Cel·lulosa), Antiaglomerants (Estearat de Magnesi), Tiamina Hidroclorhídrica, Vitamina B6 (Piridoxina Hidroclorhídrica)

Composició (2 càpsules):

Palmitoiletanolamida 400 mg
Tiamina (Vitamina B1) 8,8 mg
Vitamina B6 5,6 mg
Vitamina B12 100 mcg

Com es pren Neuro-Logical Lamberts?

Preneu 2 càpsules al dia amb menjar. Es poden prendre 3 càpsules al dia durant les 4 primeres setmanes. No superar la dosi diària expressament recomanada.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda