Preu reduït! Alerhelp - Marnys - 20 vials

Fabricante:

Marnys Marnys

Alerhelp - Marnys - 20 vials

185987

Nou

Amb Helicriso, Resveratrol, Groseller Negre, tàpera, fulla d'Olivera i Ginseng. Presentat en envàs de 20 vials.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,76€

IVA inclòs

28,20€ IVA inclòs

-26%

1,04 € / ud

Més informació

Alerhelp

Respira lliurement la primavera

Què és el Alerhelp?

Alerhelp conté una exclusiva associació estandarditzada de concentrats vegetals, com ara, tàpera (Capparis spinosa), full d'olivera, groseller negre, ginseng, que al costat de l'ramell de Sant Ponç i resveratrol, ajuden amb les molèsties primaverals relacionades amb nas i gola, així com a l'rendiment físic.

Els concentrats vegetals de Alerhelp, poden ajudar amb les molèsties relacionades amb picor al nas i gola, ulls plorosos, que són freqüents durant la primavera, per:

  • El Helicriso (Helichrysum italicum) pertany a la família Asteraceae, d'origen mediterrani és un arbust aromàtic amb flors grogues, amb un contingut en flavonoides, terpens i cumarines. En la formulació de MARNYS® Alerhelp, el Helicriso està present en un concentrat de la fulla de la planta, i contribueix a l'funcionament normal de sistema respiratori (EFSA ON HOLD 3922), i a el benestar per nas i boca (Llista d'el Ministeri Italià sobre propietats funcionals botàniques).
  • El Groseller Negre (en anglès Black Currant) en la formulació de MARNYS® Alerhelp, és un concentrat de la fulla de la planta estandarditzat a l'10% en polifenols. El Groseller Negre (Ribes nigrum) ajuda a el benestar per nas i boca (Llista d'el Ministeri Italià sobre propietats funcionals botàniques).
  • El Ginseng (Panax ginseng) que conté MARNYS® Alerhelp és un concentrat de l'arrel de la planta, estandarditzat a l'20% en ginsenòsids. El Ginseng contribueix a el manteniment d'una normal funció immunològica (EFSA ON HOLD 2670, 3672, 3930), així com contribueix a l'rendiment físic (EFSA ON HOLD 2808, 2672, 2671) i ajuda amb el cansament, fatiga i debilitat (EMA; Llista de l'Ministeri Italià sobre propietats funcionals botàniques).

És un suplement ideal per a aquelles persones que volen ajuda amb les molèsties primaverals i optimitzar el seu rendiment físic.

Alerhelp de Marnys es presenta en format líquid i en vials monodosi bebibles, en còmoda posologia.

Ingredients:

Fructosa, barreja de concentrats en pols de fruit de Capparis spinosa, full d'Olea europaea, Ribes nigrum, Panax ginseng, maltodextrina, Helichrysum italicum, Resveratrol (concentrat de Polygonum cuspidatum), conservador (sorbat potàssic), essència d'anís i aigua desionitzada.

Com es fa servir el Alerhelp?

1 vial a el dia abans de l'esmorzar. Agitar abans d'usar.

Presentació:

Envàs de 20 vials.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda