No hi ha productes
Ho compro
158207
Nou
Salsa de soja fermentada sense blat. Elaboració tradicional japonesa, 2 anys de fermentació en barrils de cedre.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
El tamari natural s'obté mitjançant un procés de fermentació, partint de grans de soja sencers, als quals s'afegeix aigua i sal. D'aquí les grans qualitats de l'tamari ecològic de MIMASA: conté un total de 18 aminoàcids (inclosos als 9 essencials) i àcid acètic, que inhibeix la contaminació i ajuda a superar la fatiga de el cos.
Soja ecològica no transgènica 45,5%, aigua 40,55%, sal marina 11,75%, shochu ecològic salat (aigua, arròs, sal i llavors de koji) 2,64%, llavor de koji (Aspergillus orizae) <0 , 01%.
Fabricat al Japó.
Valor nutricional (100 grams):
Energia (kcal) | 83 kcal |
proteïnes | 14 g |
Hidrats de carboni | 7,2 g |
sucres | 0,5 g |
Sodi | 5,17 g |
El Tamari té un sabor més fort que el Tamari-Shoyu i s'usa més per cuinar i, en menor mesura, com amaniment. Realça el sabor de les verdures, carns i peixos i una petita quantitat és suficient.
Envàs de 500 ml.
Característiques | Producte Bio |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 02/04/2024
Més informació
Informació