Preu reduït! Tamari Shoyu Bio - Mimasa - 500 ml

Fabricante:

Mimasa Mimasa

Tamari Shoyu Bio - Mimasa - 500 ml

175489

Nou

Elaboració tadicional japonesa, 2 anys de fermentació en barrils de cedre.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,04€

IVA inclòs

13,20€ IVA inclòs

-1%

2,61 € / 100 ml

Més informació

Tamari Shoyu Bio

Elaboració tadicional japonesa, 2 anys de fermentació en barrils de cedre.

Ingredients: Aigua 53,52%, soja ecològica no trasgénica 18,8%, blat ecològic 15,43%, sal marina 12,25%, llavor de koji (Aspergillus orizae) <0,01%.

Origen: Japó.

Info + receptes: mimasa.net

Utilització: Aliño per verdures, algues marines, amanides, cereals, etc. També s'utilitza en la preparació de sopes vegetals i en la cocció i amanit de carns i peixos. El Tamari té un sabor més fort que el Tamari-Shoyu i s'usa més per cuinar i, en menor mesura, com amaniment. Realça el sabor de les verdures, carns i peixos i una petita quantitat és suficient.

Valor nutricional per 100 grams:

valor energètic 62 kcal
greixos 0,1 g
De les quals saturats 0 g
Hidrats de carboni 6,9 g
Dels quals sucres 0 g
proteïnes 8,8 g
sal 4,81 g

ES-ECO-019-CT.

Presentació: Envàs de 500 cc.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda