Sucre de Bedoll amb Stevia - Sucrafor - 800 grams Expand

Sucre de Bedoll i Stevia - Sucrafor - 800 grams

Nou

Sucrafor Sucrafor

Sucrafor és un substitut del sucre, el qual està elaborat a força de Sucre de Bedoll.

Més detalls

16,99€

, És ideal per a dietes de control de pes, nens amb sobrepès, apte per a diabètics, celíacs, fenilcetonúrics, vegans i per a tota la família. El seu índex glucèmic és molt baix 7 (davant del del sucre que s'apropa a 70).

Propietats del Sucre de Bedoll (xilitol)

El Sucre de Bedoll, font natural de xilitol, és un substitut del sucre, reduït en calories i que no danya les dents. Es va descobrir en 1891 i s'ha utilitzat com a agent edulcorant per menjar humà des de la dècada de 1960. Ha guanyat acceptació mundial generalitzada com a substitut del sucre, gràcies a les seves múltiples propietats addicionals.

El Sucre de Bedoll (Xilitol) es produeix a partir de l'escorça de l'arbre del bedoll, té la mateixa dolçor i el mateix cos que el sucre, i aporta la meitat de calories. Es dissol ràpidament i provoca una sensació refrescant a la boca.

propietats:

  1. Apte per als Diabètics. A diferència del sucre de taula, el Sucre de Bedoll (Xilitol) no es metabolitza a través d'la insulina, es mantenen uns nivells més estables de glucosa en sang i és ben tolerat.

  2. No danya les dents. El xilitol no és fermentat per bacteris de la cavitat oral, de manera que no acidifica la saliva i no danya les dents. Es pot utilitzar com a substitut del sucre en aquelles persones que tenen càries dental.

  3. Acció refrescant. El xilitol és un polialcohol que té una acció refrescant a la boca, afavoreix la salivació i és adequat per a casos de boca seca.

  4. No àcid. És compatible amb dietes alcalinitzants.

  5. Facilita el procés de la digestió.

  6. També es pot fer servir com esbandida bucal.

S'aconsella prendre una culleradeta de Sucre de Bedoll amb Stevia després de raspallar-se les dents en cada àpat, deixar que es desfaci bé a la boca i no esbandir després de la presa. Això pot ser recomanable realitzar-lo a la nit per a més comoditat.

Propietats de la Stevia

La Stevia és una planta nativa de Paraguai i Brasil. Les fulles de la planta han estat utilitzades per la tribu d'Indis Guaraní des de temps pre-colombins per endolcir els aliments. senseaixò, no va ser fins 1887 que el científic americà Anthony Bertoni la va descobrir.

El principi actiu més important és el estèvia. A més la planta conté proteïnes, fibra, ferro, fòsfor, calci, potassi, zinc i vitamina A i C.

  1. Té 0 calories i és adequada en dietes de control de pes. Permet gaudir del sabor dels dolços amb menys calories.

  2. L'extracte de Stevia amb alt poder edulcorant és un complement eficaç per a les dietes reduïdes en hidrats de carboni.

  3. Les persones que pateixen fenilcetonúria han de controlar el consum de fenilalanina de qualsevol font. Per a elles, els glicòsids d'esteviol són una opció endolcidor completament natural sense fenilalanina.

  4. És ideal per als diabètics ja que no estimula la insulina, afavoreix el control dels nivells de glucosa i té un índex glucèmic 0.

Presentació: Envàs de 800 grams.

Codi de descompte

Ofertes

Promoció vàlida fins al 25/09/2019

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Com comprar
    • Formes de pagament
    • Condicions de venda
    • Condicions d'ús
    • Política de privacitat
    • Condicions d'enviament
    • Descompte de benvinguda
    Accept

    Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva l'experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la política de cookies.