Preu reduït! Supersweet Bio - Sucre de Coco - Biotona - 300 grams

Fabricante:

Biotona Biotona

Supersweet Bio - Sucre de Coco - Biotona - 300 grams

206517

Nou

Presentat en envàs de 300 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,87€

IVA inclòs

14,00€ IVA inclòs

-15%

3,96 € / 100 g

Més informació

Supersweet Bio - Sucre de Coco

Biotona Bio SuperSweet (Sucre de Coco) constitueix una alternativa 100% biològica a l'sucre refinat i permet afegir un deliciós toc ensucrat i molt sa a les seves receptes.

El sucre de flors de coco és un sucre marró caramel·litzat, obtingut per un procediment artesanal que consisteix a coure a foc lent el suc blanc de les inflorescències de cocoter, recollides en la copa dels arbres.

Aquest sucre de flors de coco posseeix un índex glicèmic baix (35), i aporta lentament l'energia i no causa una pujada brusca de el nivell de sucre en la sang. Biotona SuperSweet conté a més pols raw de fruites de lucuma peruana pel seu exquisit sabor suau.

També conté pols raw de yacón bolivià, que conté més de 40% d'inulina (fructooligosacàrids) i posseeix igualment un gust blaus carado molt agradable, per fer de Biotona SuperSweet un edulcorant alternatiu, sa i ple de fito-nutrients.

Ingredients: Sucre de flors de coco * d'Indonèsia, pols de lucuma * del Perú, pols de yacón * del Perú. * Cultiu ecològic (Cocos nucifera, lúcuma, yacón)

Forma d'ús: Afegiu Biotona Bio SuperSweet als seus smoothies i batuts en combinació amb altres super-aliments o com a ingredient en plats de rebosteria.

Presentació: Envàs de 300 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Marca dedicada a la recerca i innovació en el sector de l'alimentació i la salut moderna.


Biotona, superalimentos 100% naturals i biològics


Biotona va néixer en 2013 per a canviar els hàbits de consum de la població, oferint un estil de vida més saludable.


Per això, convida al consumidor europeu a prendre superalimentos com: fruites seques o liofilitzades, llavors i parts de plantes, que ajuden a mantenir una alimentació equilibrada i sana.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda