No hi ha productes
Ho compro
208666
Nou
Pols homogeni sense impureses procedent de l'gra i de la panotxa, 100% procedent de cultiu ecològic
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
El blat de moro morat, ha cobrat singular importància com a antioxidant pel seu alt contingut en un colorant anomenat antocianina, el qual li brinda el color morat característic d'aquest tipus de blat de moro, podent ser emprat per a controlar la pressió sanguínia elevada.
Aquests efectes suggereixen que les antocianines exhibeixen propietats antioxidants interessants i podria, per tant, representar una prometedora classe de compostos útils en el tractament de patologies, on la producció de radicals lliures juga un paper principal.
Recents investigacions informen sobre l'existència d'cianidina 3 - glucòsid en el gra de blat de moro morat, com la principal antocianina (flavonoide) continguda en aquest fruit.
Altres antocianines identificades van ser cianidina 3- (6 "-malonil glucòsid) i peonidina 3-glucòsid [Yolanda et al., 2013].
La cianidina 3-glucòsid, una important antocianina present en el blat de moro morat, suprimeix el 7,12-dimethilbenzo antracè, el qual indueix a la carcinogènesi mamària, el que indica que el color de blat de moro morat pot ser un agent quimioterapèutic prometedor [Fukamachi et al., 2008].
Els beneficis científicament comprovables de l'Maiz Morat són: Antioxidant natural, regeneració dels teixits (retarda l'envelliment de el cos), incrementa i millora el flux de la sang (circulació), combat el colesterol i enforteixen el sistema immunològic.
L'ús farmacèutic de les Antocianinas és reconegut en Oftalmologia, per les seves propietats d'incrementar l'agudesa visual i millorar la visió nocturna; per al tractament de diversos trastorns de circulació de la sang (Colesterol) i recentment gràcies a les investigacions de l'Professor Tomuyuki Shirai de la Facultat de Medicina de la Nagoya City University i l'Empresa Sant Ei Gen al Japó, es va concloure que el principi actiu de l' Blat de moro Morat, evita la presència de Càncer a l'Intestí gros (Càncer a l'Colon). Així mateix segons la nostra Farmacopea Natural, les Antocianinas de l'Blat de moro Morat actuen com a regulador de la pressió alta.
Blat de moro morat ressò en pols (Zea mays L.) en envasos hermètics.
Es poden elaborar Pastes de Blat de moro Morat actualment és molt utilitzat per la seva colorant natural a la indústria d'aliments i begudes
A més, s'utilitza per a la preparació, amb el iogurt i per a la beguda tradicional peruana chicha habitada.
Tambíen per per pintar Caramels, Gelats i begudes.
Envàs de 200 grams.
Característiques | Producte Bio, Sense gluten, Sense Lactosa |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació