Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Farina de Blat de moro Morat Eco - Energy Feelings - 200 grams

Farina de Blat de moro Morat Eco - Energy Feelings - 200 grams

208666

Nou

Pols homogeni sense impureses procedent de l'gra i de la panotxa, 100% procedent de cultiu ecològic

Més detalls

7,13€

IVA inclòs

7,50€ IVA inclòs

-5%

35,65 € / Kg
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Farina Sense Gluten de Blat de moro Morat Ecològic

Pols homogeni sense impureses procedent de l'gra i de la panotxa, 100% procedent de cultiu ecològic

Què és Farina Sense Gluten de Blat de moro Morat Ecològic?

El blat de moro morat, ha cobrat singular importància com a antioxidant pel seu alt contingut en un colorant anomenat antocianina, el qual li brinda el color morat característic d'aquest tipus de blat de moro, podent ser emprat per a controlar la pressió sanguínia elevada.

Aquests efectes suggereixen que les antocianines exhibeixen propietats antioxidants interessants i podria, per tant, representar una prometedora classe de compostos útils en el tractament de patologies, on la producció de radicals lliures juga un paper principal.

Recents investigacions informen sobre l'existència d'cianidina 3 - glucòsid en el gra de blat de moro morat, com la principal antocianina (flavonoide) continguda en aquest fruit.

Altres antocianines identificades van ser cianidina 3- (6 "-malonil glucòsid) i peonidina 3-glucòsid [Yolanda et al., 2013].

La cianidina 3-glucòsid, una important antocianina present en el blat de moro morat, suprimeix el 7,12-dimethilbenzo antracè, el qual indueix a la carcinogènesi mamària, el que indica que el color de blat de moro morat pot ser un agent quimioterapèutic prometedor [Fukamachi et al., 2008].

Els beneficis científicament comprovables de l'Maiz Morat són: Antioxidant natural, regeneració dels teixits (retarda l'envelliment de el cos), incrementa i millora el flux de la sang (circulació), combat el colesterol i enforteixen el sistema immunològic.

L'ús farmacèutic de les Antocianinas és reconegut en Oftalmologia, per les seves propietats d'incrementar l'agudesa visual i millorar la visió nocturna; per al tractament de diversos trastorns de circulació de la sang (Colesterol) i recentment gràcies a les investigacions de l'Professor Tomuyuki Shirai de la Facultat de Medicina de la Nagoya City University i l'Empresa Sant Ei Gen al Japó, es va concloure que el principi actiu de l' Blat de moro Morat, evita la presència de Càncer a l'Intestí gros (Càncer a l'Colon). Així mateix segons la nostra Farmacopea Natural, les Antocianinas de l'Blat de moro Morat actuen com a regulador de la pressió alta.

Ingredients:

Blat de moro morat ressò en pols (Zea mays L.) en envasos hermètics.

Com es pren Farina Sense Gluten de Blat de moro Morat Ecològic?

Es poden elaborar Pastes de Blat de moro Morat actualment és molt utilitzat per la seva colorant natural a la indústria d'aliments i begudes

A més, s'utilitza per a la preparació, amb el iogurt i per a la beguda tradicional peruana chicha habitada.

Tambíen per per pintar Caramels, Gelats i begudes.

Presentació:

Envàs de 200 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda