Preu reduït! Cacau Crioll Pols Ecològic - Energy Fruits - 150 grams *+ ***301

Cacau Crioll Pols Ecològic - Energy Fruits - 150 grams *+

161640

Nou

El cacau és molt ric en antioxidants, aminoàcids i minerals essencials. El cacau crioll produeix les llavors de millor qualitat amb el millor sabor i aroma.

Més detalls

5,80€

IVA inclòs

6,10€ IVA inclòs

-5%

29,00 € / Kg

Més informació

Cacau Crioll Pols Ecològic

Nom científic: Theobroma cacau. Nom comú: Cacau.

El cacau crioll és considerat com el rei del cacau perquè produeix les llavors de millor qualitat amb el millor sabor i aroma.

Cacau en pols: antioxidants, ferro i magnesi

El cacau és l'aliment natural amb major nivell d'antioxidants del planeta i està ple d'aminoàcids i minerals essencials (ferro, magnesi, zinc, coure, manganès, potassi).

El cacau és una font superior d'antioxidants, i conté una gran quantitat de magnesi i ferro. Per fer el nostre pols de cacau, els millors grans de cacau es molen a baixa temperatura per protegir els nutrients i el sabor. La pols cru és una alternativa saludable a la 'cocoa' sobre-processat convencional utilitzat per coure, xocolata calenta, postres i batuts.

El cacau ha estat consumit per la seva propietats tonificants i saludables per a les generacions en les cultures americanes, central i del sud. El cacau en pols és una de les més riques fonts d'antioxidants d'estimulació immunològica de la natura. També proporciona importants minerals com el magnesi i el ferro. Separat de la mantega de cacau,la pols de cacau és també una forma concentrada de fibra dietètica saludable. Tots els productes de cacau crus contenen les úniques substàncies alcaloides teobromina, feniletilamina i anandamine que l'ajuden a sentir-se feliç.

El més negre de les xocolates

El cacau en pols ha estat un aliment important a Amèrica del Sud des de fa milers d'anys. Una cullerada pot transformar un batut o unes postres, i és essencial per fer una salsa de mole mexicà. Lliure de qualsevol sucre o farcits, pur Energy Fruits Cacau Powder li ofereix un sabor excepcional i textura juntament amb una gran quantitat saludable d'antioxidants, vitamines i minerals.

Producte del Perú

Energy Fruits Cacau en pols es fa de la més alta qualitat seleccionat a mà dels grans de cacau del Perú. Després de sotmetre a un procés de fermentació parcial per eliminar l'amargor, la fibra de cacau rica en antioxidant a baixa temperatura es separa la mantega de cacau sense l'ús de dissolvents o productes químics. És llavors finament mòlt.

Ingredients: Cacau crioll orgànic en pols.

informació nutricionalPer 28 grams
valor energètic456 kcal
greixos46.30 g
carbohidrats34.70 g
fibra dietètica8.50 g
proteïna12 g
calci20 mg
ferro80 mg

Utilització: Amb iogurt, combinat amb plàtan i altres fruits, en batuts, amb llet d'origen animal o vegetal.

Presentació: Envàs de 150 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda