No hi ha productes
Ho compro
161640
Nou
El cacau és molt ric en antioxidants, aminoàcids i minerals essencials. El cacau crioll produeix les llavors de millor qualitat amb el millor sabor i aroma.
Nom científic: Theobroma cacau. Nom comú: Cacau.
El cacau crioll és considerat com el rei del cacau perquè produeix les llavors de millor qualitat amb el millor sabor i aroma.
Cacau en pols: antioxidants, ferro i magnesi
El cacau és l'aliment natural amb major nivell d'antioxidants del planeta i està ple d'aminoàcids i minerals essencials (ferro, magnesi, zinc, coure, manganès, potassi).
El cacau és una font superior d'antioxidants, i conté una gran quantitat de magnesi i ferro. Per fer el nostre pols de cacau, els millors grans de cacau es molen a baixa temperatura per protegir els nutrients i el sabor. La pols cru és una alternativa saludable a la 'cocoa' sobre-processat convencional utilitzat per coure, xocolata calenta, postres i batuts.
El cacau ha estat consumit per la seva propietats tonificants i saludables per a les generacions en les cultures americanes, central i del sud. El cacau en pols és una de les més riques fonts d'antioxidants d'estimulació immunològica de la natura. També proporciona importants minerals com el magnesi i el ferro. Separat de la mantega de cacau,la pols de cacau és també una forma concentrada de fibra dietètica saludable. Tots els productes de cacau crus contenen les úniques substàncies alcaloides teobromina, feniletilamina i anandamine que l'ajuden a sentir-se feliç.
El més negre de les xocolates
El cacau en pols ha estat un aliment important a Amèrica del Sud des de fa milers d'anys. Una cullerada pot transformar un batut o unes postres, i és essencial per fer una salsa de mole mexicà. Lliure de qualsevol sucre o farcits, pur Energy Fruits Cacau Powder li ofereix un sabor excepcional i textura juntament amb una gran quantitat saludable d'antioxidants, vitamines i minerals.
Producte del Perú
Energy Fruits Cacau en pols es fa de la més alta qualitat seleccionat a mà dels grans de cacau del Perú. Després de sotmetre a un procés de fermentació parcial per eliminar l'amargor, la fibra de cacau rica en antioxidant a baixa temperatura es separa la mantega de cacau sense l'ús de dissolvents o productes químics. És llavors finament mòlt.
Ingredients: Cacau crioll orgànic en pols.
informació nutricional | Per 28 grams |
valor energètic | 456 kcal |
greixos | 46.30 g |
carbohidrats | 34.70 g |
fibra dietètica | 8.50 g |
proteïna | 12 g |
calci | 20 mg |
ferro | 80 mg |
Utilització: Amb iogurt, combinat amb plàtan i altres fruits, en batuts, amb llet d'origen animal o vegetal.
Presentació: Envàs de 150 grams.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 02/04/2024
Més informació
Informació