Preu reduït! vida Beguda - Terra Nova - 227 g

Fabricante:

Terra Nova Terra Nova

vida Beguda - Terra Nova - 227 g

165874

Nou

Vida Beguda proporciona alts nivells d'un dels ingredients alimenticos amb major diversitat nutricional de la natura, el segó d'arròs estabilitzat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

38,96€

IVA inclòs

48,70€ IVA inclòs

-20%

17,16 € / 100 g

Més informació

vida Beguda

Complement alimentari a base de proteïnes vegetals, actius de el segó d'arròs, microalgues, verds en pols liofilitzats, baies, fongs, àcids grassos 3-6-9, enzims digestius i bacteris.

Què és la Vida Beguda?

Complement alimentari a base de proteïnes vegetals, actius de el segó d'arròs, microalgues, verds en pols liofilitzats, baies, fongs, àcids grassos 3-6-9, enzims digestius i bacteris.

Magnifood és una innovació holística desenvolupada per Terra Nova. Per a la seva elaboració es fan servir aliments i plantes complets, sense adulterar i rics en fitonutrients, molts dels quals són liofilitzats frescos i acabats de recollir. Cada ingredient Magnifood ha estat curosament seleccionat perquè aporti una o diverses funcions, entre les quals s'inclouen:

  • Millorar la biodisponibilitat, la utilització, l'activitat i la funció dels altres ingredients del producte
  • Proporcionar enzims i cofactors sinèrgics que donen suport i assisteixen als micronutrients del producte
  • Augmentar l'activitat nutricional total del producte
  • Protegir els altres ingredients de el dany oxidatiu i millorar l'estabilitat del producte
  • Afavorir les funcions i les aplicacions potencials del producte

phytoFRESH

Les investigacions que s'han realitzat indiquen que, en comparació amb altres mètodes d'assecat, la liofilització de plantes fresques (46, acabades de collir) proporciona evidents avantatges per mantenir la potència de la planta i preservar els components originals. Així mateix, la liofilització afavoreix l'estabilitat d'emmagatzematge durant un període més llarg i produeix un material amb alta solubilitat afavorint la seva absorció en l'organisme.

Combinació equilibrada de proteïnes vegetals

La principal preocupació sobre les proteïnes vegetals és que cada font vegetal té típicament una o més deficiències importants en el seu perfil d'aminoàcids - el que condueix a reduir la seva utilització general. La combinació de proteïna de pèsol i proteïna d'arròs supera amb èxit aquesta problemàtica a causa de les seves proporcions d'aminoàcids altament complementàries (46, és a dir, els aminoàcids deficients en una són abundants en l'altra).

Actius de l'arròs integral

Vida Beguda proporciona alts nivells d'un dels ingredients alimenticos amb major diversitat nutricional de la natura - el segó d'arròs estabilitzat. Perquè aporti una major concentració de nutrients i sigui fàcil la seva barreja, Vida Beguda només conté les fraccions solubles de el segó d'arròs. El segó d'arròs estabilitzat soluble conté més de 100 antioxidants coneguts, alts nivells de beta-glucans, tocotrienols, fitosterols, hexafosfat d'inositol (46, IP6), vitamines de complex B, vitamina E, carotenoides, proteïnes, hidrats de carboni complexos, potassi i magnesi, així com CoQ10, àcid alfa lipoic i molts altres nutrients.

Algues en pols

Les microalgues d'aigua dolça espirulina i Chlorella proporcionen un contingut extraordinàriament ric en pigments vegetals (46, incloent a la clorofil·la i els carotenoides), proteïnes d'alta digestibilitat (46, més de l'55% en l'espirulina), enzims, vitamines i minerals.

Verds en pols liofilitzats

Els deu aliments verds, enzimàticament actius, 100% liofilitzats en Vida Beguda ofereixen una notable varietat de fitonutrients protectors potents, com el sulforafano, l'indol-3-carbinol, els glucosinolats i els carotenoides, així com els enzims vives, la clorofil·la, les vitamines i els minerals, etc. A més de les seves marcades propietats nutritives, molts dels compostos d'aquestes plantes donen suport els processos de desintoxicació saludable i presenten potents efectes d'eliminació dels radicals lliures.

Baies en pols liofilitzats

Vida Beguda conté deu fruites diferents, enzimàticament actives, 100% liofilitzades, que han estat seleccionades causa del seu perfil col·lectiu en flavonoides i carotenoides que proporciona un ampli espectre de colors des del blau, a l'porpra, a l'vermell, a l'taronja, i a l'groc . Aquests pigments vegetals (46, com ara les antocianines, les proantocianidines, les catequines, la quercitina, el kaempferol, la luteïna, el licopè, la zeaxantina i el betacarotè) i altres fitonutrients comptabilitzen per l'alta puntuació antioxidant ORAC de moltes de aquestes fruites, al mateix temps que exerceixen una influència de suport sobre el teixit conjuntiu, el sistema cardiovascular, els processos inflamatoris, etc.

Complex Omega 3-6-9

La combinació d'olis en Vida Beguda aporta àcids grassos essencials omega 3 i 6 derivats de l'oli de lli i de l'oli de borratja ric en GLA, respectivament, i omega 9 de l'oli d'oliva. El desglossament dels àcids grassos omega 3, 6 i 9 es troba a la desitjable proporció de 2: 1: 1.

Fongs en pols liofilitzats

Diverses varietats de fongs "medicinals" han estat objecte d'innombrables estudis d'investigació que destaquen les propietats de protecció i suport immunològic de les seves abundants fraccions de polisacàrids. El reishi és especialment ric en els polisacàrids beta-glucans i el xiitake és conegut pel seu contingut en un beta-glucans altament investigat anomenat lentinano.

probiòtics

El genuí equilibri de bacteris beneficiosos en Vida Beguda es basa en dos factors principals - 1) les propietats científicament provades i les aplicacions de cada tipus i 2) la necessitat de proveir les soques que cobriran tot el tracte intestinal i mantindran un ambient altament avantatjós en l'intestí. Els ceps Rosell i CHR Hansen utilitzades en aquest producte (46, a l'igual que en les càpsules de l'producte Probiòtic Complex amb Prebiòtics de Terranova) representen l'avantguarda en la tecnologia probiòtica, proporcionant la viabilitat òptima i una gran estabilitat enfront de la destrucció digestiva i ambiental. Aquests organismes beneficiosos s'han millorat amb un potent prebiòtic, el arabinogalactano.

enzims digestius

Vida Beguda conté la mateixa composició d'enzims que l'empleada en el producte Enzims Digestives Complex de Terranova. Aquest complex enzimàtic ha estat desenvolupat amb l'avançada tecnologia de National Enzyme Company, líder en la fabricació de productes enzimàtics. Entre les seves característiques destaca la seva capacitat per mantenir-se estable en un rang de pH d'entre 2 i 8, el que fa que aquests enzims puguin ser viables al llarg de tot el tracte digestiu. Aquesta gamma d'enzims no només digereix a les proteïnes, els midons i els greixos, sinó també als potencialment problemàtics oligosacàrids (46, per exemple, la rafinosa) i disacàrids (46, com la lactosa i la sacarosa). Aquest complex enzimàtic s'ha millorat encara més si és possible amb un tònic digestiu, el rizoma de l'gingebre.

Valor nutricional (Per 12g):

Complex Vida Beguda 12 g

Actius de l'arròs integral

Que aporten:

4,25 g

Combinació equilibrada de proteïnes vegetals

Que aporta 5 grams de proteïna:

6,25 g
Pèsol, proteïna (valor proteic 2,5 g) 3,125 g
Espirulina 500 mg
Arròs salvat estabilitzat soluble 4,25 mg

Algues en pols

Que aporten:

600 mg
Chlorella (paret cel·lular trencada) 100 mg
Arròs, proteïna (valor proteic 2,5 g) 3,125 g
Blat, suc de l'herba (liofilitzat fresc) 50 mg
Ortiga, fulla (liofilitzada fresca) 50 mg

Verds en pols liofilitzats

Que aporten:

300 mg
Col arrissada (liofilitzada fresca) 25 mg
Berro (liofilitzat fresc) 25 mg
Julivert, full (liofilitzada fresca) 25 mg
Dent de lleó, full (liofilitzada fresca) 25 mg
Espinac (liofilitzada fresca) 25 mg
Remolatxa, suc i parts verdes (liofilitzats fresques) 25 mg

Observacions:

Lliure d'agents de càrrega, aglutinants o altres excipients.

Precaució: No es recomana prendre aquest producte durant l'embaràs o la lactància, excepte que ho aconselli un professional de la salut. Si està prenent medicació, consulti el seu professional de la salut abans de prendre aquest producte.

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una dieta equilibrada. És important seguir una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable.

Conservar en un lloc fresc i sec a temperatures inferiors a 20ºC, protegit de la llum directa de el sol. Un cop obert, conservar refrigerat entre 4-8ºC. Mantenir el producte fora de l'abast dels nens més petits.

Com es pren la Vida Beguda?

Per a adults, una cullerada (12 g) a el dia barrejada amb suc o en un batut.

No s'ha de superar la dosi diària expressament recomanada per aquest producte.

Presentació:

Envàs de 227 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda