Fabricante:

Sonnentor Sonnentor

Cúrcuma Latte Ginger Llet Daurada Bio Caixa - Sonnentor - 60 grams

207522

Nou

Llet de cúrcuma. La interacció especial amb la dolça vainilla alegra la ment. Envàs de 60 grams.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

5,95€

IVA inclòs
9,92 € / 100 g

Més informació

Cúrcuma Latte Ginger Llet Daurada Bio

Llet de Cúrcuma

Què és la Cúrcuma Latte Ginger Llet Daurada Bio?

Llet de cúrcuma o "Golden Milk", és de color groc, relaxant i es prepara en llet tèbia (vegetal). La pols groc ataronjat és fi, sec i fa olor agradablement picant. La interacció especial amb la dolça vainilla alegra la ment. Simplement barregeu amb llet i gaudi d'aquesta deliciosa beguda calenta!

Ingredients:

Cúrcuma * 54%, canyella de Ceilan *, gingebre * 15%, nou moscada *, cardamom *, pebre negre *. Producte ecològic certificat

Com es pren la Cúrcuma Latte Ginger Llet Daurada Bio?

Barregi 1 culleradeta de barreja de cúrcuma i cafè amb llet (aproximadament 2 g) en 250 ml de llet (vegetal), calenta i endolciu a l'gust.

Preparació: 1 culleradeta de pasta de cúrcuma * a 250 ml de llet (vegetal), regiri i calent, cuini a foc mitjà durant 4-5 min. Refina amb 1 culleradeta d'oli de coco i endolceix a l'gust.

* Pasta de cúrcuma: combini 1 cullerada plena (aproximadament 8 g) de barreja de cúrcuma amb llet amb 30 ml d'aigua, regiri i deixi bullir a foc lent fins que es formi una pasta. Deseu la pasta a la nevera.

Nota: Les espècies no es dissolen completament.

Presentació:

Envàs de 60 grams.

Brand


Sonnentor, empresa familiar Austríaca fundada el 1988 per Johannes Gutman que produeix tes, herbes i espècies ecològiques.


Les matèries primeres de Sonnentor provenen de comerç directe amb productors, els productes són embalatge i etiquetats a mà, substituint el plàstic per cel·lulosa. Tot l'empaquetatge és completament biodegradable.


Más

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda