Preu reduït! Farina de Lli Daurat Eco - Energy Feelings -  500 grams

Farina de Lli Daurat Eco - Energy Feelings -  500 grams

203213

Nou

Alta capacitat saciant i nutrient. Envàs de 500 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,41€

IVA inclòs

9,90€ IVA inclòs

-5%

Més informació

Lli Daurat Eco

És un cultiu d'aliments i fibres de les regions més fredes del món. L'espècie és originària de la regió que s'estén des del Mediterrani oriental, a través d'Àsia Occidental i el Mig Orient, a l'Índia. Planta anual creixent a 1.2 mts d'alçada, amb tiges primes. Les fulles són de color verd glauc, lanceolades prim, 20-40 mm de llarg i 3 mm d'ample. Les llavors de lli són de dos tipus bàsics: marró i daurat. Parts utilitzades: llavors.

Un dels principals components de la llinosa són els lignans, que tenen estrògens de la planta, així com antioxidants (el lli conté fins a 800 vegades més lignans que altres aliments vegetals).

Els estudis han demostrat que les llavors de lli poden reduir els nivells de colesterol. El lli també pot disminuir la gravetat de la diabetis mitjançant l'estabilització dels nivells de sucre en sang. També s'usa la llavor de lli com a laxant causa del seu contingut de fibra dietètica.

Utilització: En farina: per barrejar amb altres superfoods. En llavors: Afegir a amanides, iogurt. Dosificació: i 2 a 4 cullerades per dia.

Contraindicacions documentades: Les llavors s'han de prendre dues hores abans o dues hores després de qualsevol medicament, incloent als diabètics que prenen medicaments o reben insulina.

Caducitat i condicions d'emmagatzematge: 2 anys. Guardar en lloc sec i protegit de la llum solar.

Informació Nutricional:

La majoria dels tipus tenen característiques nutricionals similars i la mateixa quantitat d'àcids grassos omega-3 de cadena curta. Cent grams de llavors de lli mòltes subministren al voltant de 450 calories, 41 grams de greix, 28 grams de fibra i 20 grams de proteïna.

Les llavors de lli contenen alts nivells de fibra dietètica, així com lignans, una gran quantitat de micronutrients i àcids grassos omega-3. Compta amb certificació orgànica.

Informació Nutricional per 100 grams:

energia489 kcal
proteïnes23 g
carbohidrats11 g
greixos39 g
greixos saturats6 g
fibra23 g
Soluble 95%
Insoluble 5%

Presentació: Envàs de 500 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda