Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Farina Pèsol Verd Eco - Energy Feelings - 1kg

Farina Pèsol Verd Eco - Energy Feelings - 1kg

209715

Nou

Farina de Pèsol Verd partit 100% procedent de cultiu ecològic. Envàs d'1 kg.

Més detalls

9,50€

IVA inclòs

10,00€ IVA inclòs

-5%

9,50 € / Kg
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Farina Pèsol Verd Eco

Farina de pèsol verd ecològic

Què és la Farina Pèsol Verd Eco?

La farina de Pèsol Verd partit d'Energy Feelings S'utilitza com súper aliment, aliment funcional i suplement nutricional. Posseeix uns valors nutricionals excepcionals: proporciona hidrats de carboni, proteïnes vegetals, fibra, vitamines, minerals, té el baix contingut en greixos.

Pertanyents a les lleguminoses, els pèsols són font de nutrients indispensables com la proteïna vegetal, vitamines, minerals o fibra. A més, l'aportació calòrica és gairebé nul pel que són ideals per a ser inclosos en una un règim d'aprimament. Entre les seves propietats més importants estan: Font de proteïna vegetal i nombrosos minerals com el calci, sodi, ferro, zinc, seleni, potassi i fòsfor. Entre les seves vitamines destaquen la vitamina C, la vitamina K, vitamina A i vitamines de el grup B, entre d'altres. Sota aportació calòrica i una quantitat gairebé inexistent de greixos els converteixen en un aliment més que aconsellable per baixar de pes. Font de alfacaroteno i betacarotè, dos antioxidants que són molt recomanables per a la salut dels nostres ulls, pell i mucoses.

Els pèsols verds també són rics en fibra, el que els converteix en un aliment molt favorable per regular el trànsit intestinal, alleujant el restrenyiment, així com per mantenir-nos tips i reduir nivells de colesterol en sang i prevé les malalties de cor gràcies al seu contingut en luteïna, que afavoreix la reducció de l'colesterol.

Ingredients:

pèsol verd

Valor nutricional (Per 100 mg):

Energia Kcal / Kj 1523kJ = 364Kcal
greixos 3,9 g
De les quals saturats 0,4 g
carbohidrats 61,6 g
sucres 3,2 g
fibra 22,2 g
proteïnes 23,1 g
sal

0,012 g

Com es pren la Farina Pèsol Verd Eco?

La farina de Pèsol Verd partit d'Energy Feelings és un llegum ideal per a una sopa, puré o guisat. Combinen a la perfecció amb algun cereal com arròs, per aconseguir un superaliment que aporta gran quantitat de proteïna.

És perfecta com espessidor per fer cremes i salses, per elaborar pans, bescuits, beixamel, farinetes, per a usar en arrebossats o com a ingredient per fer hamburgueses i productes vegans.

Presentació:

Envàs d'1 kg.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda