Preu reduït! Skin Food - Barreja Sinèrgica Bio - Biotona - 200 grams

Fabricante:

Biotona Biotona

Skin Food - Barreja Sinèrgica Bio - Biotona - 200 grams

203707

Nou

Presentat en envàs de 200 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

32,15€

IVA inclòs

36,00€ IVA inclòs

-10%

16,08 € / 100 g

Més informació

Skin Food - Barreja Sinèrgica Bio

Barreja de 35 Superaliments.

Biotona Bio Skin Food Raw és una barreja sinèrgica de 35 super aliments! Biotona Skin food conté pols raw de gel de àloe vera, ortiga, arç groc i cúrcuma per a la salut de la pell. Les pólvores liofilitzats de Gotu kola i ortiga contribueixen a l'reg cutani.

La fórmula de Biotona Skin food es completa amb matcha i nabiu, que ens proporcionen una pell fresca i estimulen la regeneració cel·lular. Les pólvores de pinya i de col arrissada (kale), cacau, goji, magrana completa, blat de moro morat, papaia, remolatxa vermella, fruits de rosa silvestre i tomàquet així com els 4 pols de miceli de bolets i les pols de les millors superbayas augmenten el poder per l'eficàcia sinèrgica de la barreja!

Tots els ingredients són de la millor qualitat 100% biològica i reduïts a pols per un procediment que conserva totalment els fito-nutrients presents de forma natural.

Ingredients: Pols (100%) de goji *, pinya *, arç groc *, tomàquet *, magrana *, mirtils *, blat de moro morat *, acerola *, Gotu kola *, papaia *, matcha *, col arrissada *, ortiga * , remolatxa vermella *, cacau *, fruits de rosa silvestre *, cúrcuma *, àloe vera *, gerd *, mora silvestre *, maqui *, ACAI *, maduixa *, grosella *, saüc *, aronia *, grosella negre *, morera negra *, maitake *, shiitake *, Hericium *, reishi *, camu camu *, nabiu vermell *. * Cultiu ecològic.

Forma d'ús: Afegiu Biotona Bio Skin Food Raw als seus smoothies i batuts en combinació amb suc de fruites, altres super aliments o simplement en llet (vegetal), iogurt o aigua, com prefereixi.

Presentació: Envàs de 200 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Marca dedicada a la recerca i innovació en el sector de l'alimentació i la salut moderna.


Biotona, superalimentos 100% naturals i biològics


Biotona va néixer en 2013 per a canviar els hàbits de consum de la població, oferint un estil de vida més saludable.


Per això, convida al consumidor europeu a prendre superalimentos com: fruites seques o liofilitzades, llavors i parts de plantes, que ajuden a mantenir una alimentació equilibrada i sana.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda