No hi ha productes
Ho compro
178048
Nou
Farina de l'deliciós fruit peruà per a l'elaboració de gelats i rebosteria. Extraordinari contingut en ferro i complex vitamínic B. Envàs de 200 grams.
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Farina de lúcuma ECO.
Deliciós fruit peruà per a elaboració de gelats i rebosteria. Extraordinari contingut en ferro i complex vitamínic B, neurotransmissors, feniletinaminas, triptòfan, a més de minerals essencials per a les funcions de el cervell (potassi, calci, fòsfor, liti, magnesi, ferro, zinc).
La lúcuma posseeix un alt valor nutricional i és una gran font de carbohidrats, vitamines i minerals. Actualment, el seu exòtic sabor és demandat per la més selecta gastronomia internacional, sent un dels productes peruans que registra major volum d'exportacions.
Aquest deliciós fruit que ens van deixar les cultures pre inques contribueix a incrementar el nivell d'hemoglobina pel seu contingut en ferro, és energitzant i la seva riquesa en niacina o vitamina B3, estimula el bon funcionament de sistema nerviós pel que és un aliat contra la depressió .
És rica en fibra, ferro i carotè; un aliment altament energètic que és utilitzat per a l'elaboració de deliciosos gelats, postres, còctels i una infinitat de presentacions. Naturalment dolç però baixa en sucres, la lúcuma té un gust similar a les nous de macadàmia i a l'xarop d'auró. Rica en fibra dietètica soluble i fructosa.
Ingredients: Farina de lúcuma (fruita deshidratada).
informació nutricional | Per 15 g |
energia | 54,765 kcal |
Hidrats de carboni | 12,795 g |
proteïnes | 0,525 g |
greixos | 0,165 g |
fibra | 0,3 g |
Utilització: Per batuts, gelats, mousse, pastissos.
Recepta per batut de lúcuma: 200 ml de llet d'origen animal o vegetal i 2 cullerades soperes de farina de lúcuma (es pot afegir edulcorant a l'gust). Decorar amb cacau o canyella a la pols.
Presentació: Envàs de 200 grams.
Característiques | Producte Bio |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació