Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Lúcuma en Pols Eco - Energy Feelings - 200 grams

Lúcuma en Pols Eco - Energy Feelings - 200 grams

178048

Nou

Farina de l'deliciós fruit peruà per a l'elaboració de gelats i rebosteria. Extraordinari contingut en ferro i complex vitamínic B. Envàs de 200 grams.

Més detalls

11,21€

IVA inclòs

11,80€ IVA inclòs

-5%

56,05 € / Kg
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Lúcuma en Pols Bio

Farina de lúcuma ECO.

Deliciós fruit peruà per a elaboració de gelats i rebosteria. Extraordinari contingut en ferro i complex vitamínic B, neurotransmissors, feniletinaminas, triptòfan, a més de minerals essencials per a les funcions de el cervell (potassi, calci, fòsfor, liti, magnesi, ferro, zinc).

La lúcuma posseeix un alt valor nutricional i és una gran font de carbohidrats, vitamines i minerals. Actualment, el seu exòtic sabor és demandat per la més selecta gastronomia internacional, sent un dels productes peruans que registra major volum d'exportacions.

Aquest deliciós fruit que ens van deixar les cultures pre inques contribueix a incrementar el nivell d'hemoglobina pel seu contingut en ferro, és energitzant i la seva riquesa en niacina o vitamina B3, estimula el bon funcionament de sistema nerviós pel que és un aliat contra la depressió .

És rica en fibra, ferro i carotè; un aliment altament energètic que és utilitzat per a l'elaboració de deliciosos gelats, postres, còctels i una infinitat de presentacions. Naturalment dolç però baixa en sucres, la lúcuma té un gust similar a les nous de macadàmia i a l'xarop d'auró. Rica en fibra dietètica soluble i fructosa.

Ingredients: Farina de lúcuma (fruita deshidratada).

informació nutricional Per 15 g
energia 54,765 kcal
Hidrats de carboni 12,795 g
proteïnes 0,525 g
greixos 0,165 g
fibra 0,3 g

Utilització: Per batuts, gelats, mousse, pastissos.

Recepta per batut de lúcuma: 200 ml de llet d'origen animal o vegetal i 2 cullerades soperes de farina de lúcuma (es pot afegir edulcorant a l'gust). Decorar amb cacau o canyella a la pols.

Presentació: Envàs de 200 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda