Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Crispy Protein Cacau Eco - Energy Feelings - 400 grams

Crispy Protein Cacau Eco - Energy Feelings - 400 grams

210747

Nou

Producte elaborat mitjançant l'extrusió d'una barreja d'ingredients ecològics, amb absència d'impureses de qualsevol tipus. Presentat en envàs de 400 g.

Més detalls

16,53€

IVA inclòs

17,40€ IVA inclòs

-5%

41,33 € / Kg
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Crispy Protein Cacau Eco

Producte elaborat mitjançant l'extrusió d'una barreja d'ingredients ecològics

Què és el Crispy Protein Cacau Eco?

Crispy Protein Cacau ressò que ofereix Energy Feelings constitueix un producte d'excepcional qualitat i gran versatilitat sent possible aplicar-la en nombrosos tipus de preparacions. A causa de la seva estructura especial, romanen cruixents a l'interior de líquids, iogurts i cremes fins a 10 minuts i no absorbeixen la humitat.

Crispy Protein Cacau ressò que ofereix Energy Feelings és un esmorzar, berenar o sopar tipus cereal ric en carbohidrats, proteïna i fibra, de molt bon gust. Per això ens trobem davant d'un aliment que constitueix una excel·lent font d'energia per a l'organisme.

Crispy Protein Cacau ressò és un producte d'alta digestibilitat. Conté aproximadament un 40% de proteïnes per cada 100 g amb un perfil molt complet d'aminoàcids que són indispensables per a la creació i el manteniment dels teixits, la formació d'enzims i la síntesi d'hormones, neurotransmissors i anticossos. Ric en fibra 18%. És a més molt baix en greixos.

Ingredients:

Proteïna de pipes de Gira-sol Gira-sol *, Farina d'arròs Oryza sativa *, sucre *, Cacau en pols Theobroma cacao L. *, Sal marina.

(*) Cultius procedents d'agricultura ecològica

Informació nutricional (100g):

Energia Kcal / Kj1374 Kcal / 326 KJ
greixos2,4 g
saturats0,7 g
carbohidrats27,0 g
sucres5,0 g
fibra18 g
proteïnes39,1 g
sal1 g

Com es pren el Crispy Protein Cacau Eco?

Crispy Protein Cacau ressò és un esmorzar, berenar o sopar tipus cereal ric en carbohidrats, proteïna i fibra, de molt bon gust.

Crispy protein Cacau Eco d'Energy Feelings es prepara simplement barrejant el producte a la beguda vegetal de predilecció, com a beguda d'ametlles, civada o arròs, o amb llet, també en iogurts. A causa de la seva estructura especial, romanen cruixents a l'interior fins a 10 minuts i no absorbeixen la humitat.

Presentació:

Envàs de 400 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda