Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Te Oolong Àngel de la Guarda - La Bona Salut

Nou

El Te Oolong Ángel de la Guarda és una deliciosa barreja de te Oolong, baies goji i maduixes liofilitzades. Ric en antioxidants, aquest te ofereix un sabor suau, floral i afruitat amb una agradable aroma.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,88€

IVA inclòs

Més informació

Te Oolong Àngel de la Guarda

Una simfonia de sabors per cuidar de tu.

Què és Te Oolong Àngel de la Guarda?

El Te Oolong Ángel de la Guarda és una barreja exquisida i saludable que combina el te Oolong amb baies goji i maduixes liofilitzades .

Aquesta beguda única ofereix un 86% de te Oolong, conegut pels beneficis antioxidants i el sabor suau i floral. Les baies goji, riques en vitamines i minerals , afegeixen un toc de dolçor natural , mentre que els trossos de maduixa liofilitzats proporcionen una explosió de sabor afruitat i fresc . Les aromes naturals i addicionals intensifiquen encara més l'experiència sensorial, donant com a resultat una infusió deliciosament aromàtica i nutritiva.

Ingredients:

Te Oolong (86%), baia goji, trossos de maduixa liofilitzats, aroma, aroma natural.

Com es prepara Te Oolong Ángel de la Guarda?

  1. Escalfeu l'aigua : L'aigua ha d'estar a una temperatura d'uns 80-90 graus Celsius. No es recomana fer servir aigua bullint ja que podria cremar les fulles i alterar el sabor del te.
  2. Mesura el te : Per a una tassa de te, utilitza una culleradeta de Te Oolong Àngel de la Guarda. Si voleu preparar més quantitat, simplement ajusta la quantitat de te en funció del volum d'aigua.
  3. Infusiona : Col·loca el te en una tetera o una infusora de te i afegeix l'aigua calenta. Deixa que el te s'infusioni durant 3 a 5 minuts.
  4. Cola: Si vas utilitzar una tetera, és probable que necessitis colar el te en servir-lo per evitar que les fulles i trossos de fruita caiguin a la tassa.
  5. Gaudeix: El teu Te Oolong Àngel de la Guarda està llest per gaudir. Pots afegir una mica de mel o un endolcidor natural si prefereixes un sabor més dolç, encara que et recomanem tastar-lo primer tal com per apreciar tots els matisos de sabor.

Presentació:

Segons l'opció d'envasament escollida i en envàs especial per a infusions.

Especificacions

CaracterístiquesEnvase a medida

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda