Preu reduït! Te Matcha Premium - Té Verde - 40 grams

Te Matcha Premium - Té Verde - 40 grams

161923

Nou

Matcha a l'estil japonès. Te verd mòlt en una pols de qualitat Premium, per als autèntics aficionats i coneixedors. Presentat en llauna amb envàs de 40 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,66€

IVA inclòs

22,95€ IVA inclòs

-10%

51,65 € / 100 g

Més informació

Te Matcha Premium

Matcha segons el cànon japonès. Te verd mòlt en qualitat superior per l'autèntic aficionat a l'Matcha.

Què és el te Matcha Premium?

El matcha és un te en pols japonès procedent de triturar el te gyokuro -convertit en tencha després assecar-lo i retirar la tija i les inervaciones- en un molí de pedres fins a aconseguir una textura de pols fina com el talc, d'un verd intens. És l'utilitzat per a la cerimònia del té japonesa, i se sol oferir acompanyat d'un dolç anomenat wagashi.

El gust de l'matcha depèn dels seus aminoàcids. En aquest sentit, les millors varietats tenen un sabor més dolç i més intens. D'altra banda, les més corrents s'obtenen de les últimes collites de la temporada. Les regions productores de l'matcha són Uji, a Kyoto, i Nishio, a Aichi.

A més de infusionarse, el matcha és un ingredient utilitzat en la rebosteria japonesa, com en el cas de el ja esmentat wagashi, o al Manju, Monaka i kakigori. També s'empra per batuts de llet, gelats, púdings i altres postres occidentals.

La preparació de l'matcha comença entre 2 i 4 setmanes abans de la seva collita cobrint les plantes per al seu ombrejat. D'aquesta manera, es retarda el seu creixement i es produeix un augment de la clorofil·la, donant un color verd més fosc a les fulles. Amb aquest procés s'augmenta el contingut de l'aminoàcid L-teanina, gairebé exclusiu de el te verd, donant-li a l'matcha el seu característic sabor dolç comparat amb altres tipus de te verd més amargs. A més, se sap que la clorofil·la actua com a potent desintoxicant sanguini i ajuda a equilibrar els nivells de pH. També són conegudes les seves propietats antioxidants i anti-bacterianes.

Quins beneficis té el Te Matcha Premium?

El consum de matcha pot tenir molts beneficis per a la salut. Amb el matcha (pols) s'ingereixen les fulles senceres de el millor te del Japó. El resultat és una beguda unes 10 vegades més potent que el te verd normal. El matcha conté al voltant de 70 vegades més antioxidants que el suc de taronja i 9 vegades més betacarotens que els espinacs.

Prenent matcha vam aconseguir:

  • Incrementar el nostre nivell d'energia fins a 4 hores
  • Crear un estat d'alerta mental relaxat i tranquil
  • Augmentar el metabolisme fins a un 40% en els consumidors habituals
  • Contenir fins a 137 vegades més antioxidants EGCG que el te verd
  • Ajudar a mantenir uns nivells saludables de sucre en sang
  • Mantenir els nivells de colesterol dins d'un rang normal
  • Actuar com un alcalinitzant i desintoxicant sanguini potent
  • Ajudar a fomentar unes dents i genives sanes

El matcha compta amb una de les puntuacions de ORAC (Capacitat d'absorció de radicals d'oxigen) més elevades de tots els aliments. ORAC és un mètode per mesurar la capacitat antioxidant, en què el matcha ha puntuat per sobre de les baies de ACAI i dels nabius.

Els antioxidants ajuden a el cos a eliminar els radicals lliures que destrueixen el teixit sa i intervenen en el desenvolupament de malalties degeneratives. A més els antioxidants tenen un paper important en el manteniment d'un sistema immunològic fort i sa.

Un aminoàcid que es troba gairebé exclusivament a la planta de el te (Camellia sinensis) és la L-teanina, sent el principal aminoàcid de el te verd. L'ombrejat de les plantes de te abans de la collita, augmenta el contingut de L-teanina, donant-li a l'matcha el seu característic sabor dolç comparat amb altres tipus de te verd més amargs.

La L-teanina té la capacitat única d'estimular la producció d'ones alfa al cervell. Un estat que també s'obté mitjançant la meditació i que es caracteritza per un estat d'alerta tranquil i una claredat mental relaxada. Els efectes relaxants de la L-teanina actuen contra els efectes estimulants de la cafeïna, conduint a una experiència d'alerta tranquil·la.

Els estudis clínics han demostrat que la L-teanina pot reduir els nivells d'estrès, disminuir la tensió arterial, millorar la memòria i l'aprenentatge d'habilitats, disminuir els símptomes de la síndrome premenstrual i tenen una activitat antioxidant moderada.

Totes les infusions procedents de la planta de el te (Camellia sinensis) contenen cafeïna, de vegades denominada teïna. Amb una culleradeta de matcha (2 grams) es consumeixen al voltant de 70 mg de cafeïna, menys que en la majoria dels cafès (80-120 mg).

A causa de la seva combinació única de fitonutrients, la cafeïna de l'matcha, així com de la resta dels tes, s'assimila de forma molt diferent i molt més saludable que la cafeïna de el cafè. La cafeïna present en el matcha s'uneix a les molècules de catequina més gran i s'allibera en el torrent sanguini lentament, a mesura que les catequines es descomponen i assimilen. El resultat és una energia sostinguda durant 3-4 hores. Aquest mecanisme també evita els pics d'insulina i adrenalina típics de l'consum de cafè, de manera que tampoc s'experimenta la baixada posterior que es produeix quan disminueix el sucre en sang.

Els possibles efectes negatius de la cafeïna també s'equilibren amb la influència relaxant i calmant de l'aminoàcid L-teanina. L'efecte combinat és un estat de claredat mental, estat d'alerta tranquil i energia sostinguda.

Ingredients:

Te matcha 100%.

Com es pren el te Matcha Premium?

Estris necessaris per a la cerimònia del té:

  • 1 recipient amb aigua calenta a 80º
  • Batedor Bambú (Chasen)
  • Cullera de bambú (Chashaku)
  • Te Matcha, que en la cerimònia es posa en un recipient anomenat Chaki
  • Bol per matcha

preparació:

Posar 1 o 2 mesures de te matcha al bol, segons es vulgui suau o fort. Afegir 75 ml d'aigua a 80ºC. Començar agitant suaument, amb el batedor de bambú, el fons de l'bol en ziga-zaga i anar augmentant la velocitat. A el mateix temps, començar a pujar el batedor, sense deixar d'agitar, cap a la superfície de la infusió fins a obtenir escuma, la qual ens indica q està perfecte. El resultat és una barreja de fines aromes i una força sorprenent.

Presentació:

llauna amb envàs de 40 grams.

Especificacions

CaracterístiquesEnvase a medida

Brand

Coneix la nostra línia de productes d'herbolari en línia. Els millors de productes naturals per cuidar el teu cos a la nostra farmàcia en línia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda