No hi ha productes
Ho compro
Nou
És un Te Verd Sencha de gran qualitat barrejat amb notes dolces i cremoses de vainilla. L'aroma que desprèn és insuperable. Deliciós, dolç i cremós.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
És una combinació de Te Verd Sencha molt aromàtica, barrejada amb la nota dolça i cremosa de la vainilla. Probablement un dels sabors amb més èxit de tots els temps.
Si t'agrada el sabor i l'aroma de la vainilla, aquest te és per a tu. Desprèn una aroma insuperable, amb notes dolces i cremoses de vainilla combinades amb un subtil caràcter a caramel.
El deliciós aroma de la vainilla combina a la perfecció amb l'elegant base de Te Verd. Cada papil·la gustativa es delectarà amb les notes cremoses de vainilla.
El peculiar sabor àcid de el te verd Sencha amb aquesta dolça combinació, el converteix en un te molt més suau i dolç.
Un autèntic clàssic que hem de tenir en nostre rebost.
El te verd sempre és una gran elecció per als amants dels tes per les seves grans propietats per a l'organisme.
Està recomanat principalment per la seva funció antioxidant i pel seu poc contingut en teïna, de manera que el fa perfecte per prendre a qualsevol hora del dia.
Si, a l'ésser un te verd conté teïna, però molt poca quantitat i no afecta el descans.
No, és recomanable infusionar una sola vegada perquè la infusió tingui totes les propietats.
Infusionar directament en aigua calenta. Afegim una cullerada de postres per preparar una infusió amb aigua. Concretament, l'aigua ha d'estar a 75ªC -80ªC. El seu temps de repòs ha de ser de 2 a 3 minuts abans de prendre. Passat aquest temps, a gaudir!
Si es desitja es pot endolcir amb sucre de canya, panela o mel.
La infusió de Te verd és una beguda molt adequada per a la persona amb un estil de vida sana i que gaudeix dels sabors sofisticats. Reposa molts dels minerals que es perden amb l'exercici.
Segons l'opció d'envasat triada i en envàs especial per tes.
Característiques | Envase a medida |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació