Preu reduït! Te Verd - Taronja i Canyella - Klepsanic - 80 grams

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Te Verd - Taronja i Canyella - Klepsanic - 80 grams

202632

Nou

El Te Verd Taronja i Canyella té una aroma dolça i captivador, és ideal per incorporar en dietes control de pes i un digestiu d'efectes notables.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

4,44€

IVA inclòs

4,85€ IVA inclòs

-8%

5,55 € / 100 g

Més informació

Te Verd - Taronja i Canyella

El Te Verd Taronja i Canyella té una aroma dolça i captivador, és ideal per incorporar en dietes control de pes i un digestiu d'efectes notables.

Antioxidant i coadjuvant d'interès en el control de pes. Excel·lent depuratiu, diürètic i agent relaxant natural que condueix a la pau i harmonia general del nostre organisme. Aporta major benestar i millor qualitat de vida.

El Te Verd Taronja i Canyella destaca per la seva aroma dolça i captivador. És ideal per incorporar en dietes control de pes i un digestiu d'efectes notables. La Taronja dolça presenta força calci, necessari per a la formació dels ossos i de les dents; també potassi, un mineral que resulta necessari per a l'equilibri dels líquids en l'organisme. Gràcies a la seva riquesa en potassi, el seu alt contingut d'aigua, el seu baix nivell en sodi i els alts nivells de vitamina C; aquesta fruita es converteix en un aliment molt adequat i coadjuvant d'interès en les dietes control de pes. Per la seva banda, des de temps immemorials l'Canyella ha estat utilitzada com un remei natural per a l'estómac ja que conté principis actius que atorguen aquests beneficis.

A més, té propietats desintoxicants, antiinfeccioses i revitalitzants que juntament amb els antioxidants que conté, actualment resulta ser un coadjuvant cada vegada més emprat en dietes control de pes. Conté teïna.

Ingredients: Te verd, Taronja dolça escorça, Canyella, Gavarrera.

Presentació: Envàs de 80 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda