Preu reduït! Ajesol Venarol - Herbora - 90 perles

Fabricante:

Herbora Herbora

Ajesol Venarol - Herbora - 90 perles

215772

Nou

Complement alimentari a base d'all, arç blanc i olivera que ajuda amb la tensió arterial i circulació sanguínia. Presentat en envàs de 90 perles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,93€

IVA inclòs

13,45€ IVA inclòs

-33%

0,10 € / ud

Més informació

Ajesol Venarol

All, arç blanc i olivera.

Què és l'Ajesol Venarol?

L'aliat natural perfecte per mantenir el teu cor i el sistema circulatori en òptimes condicions. Aquest suplement innovador combina l'eficàcia de tres potents ingredients naturals: all, arç blanc i olivera , per proporcionar-te una fórmula única i efectiva en la lluita contra les malalties cardiovasculars.

Ajesol Venarol posseeix propietats antihipertensives , ajudant a regular i mantenir la pressió arterial en valors saludables. Gràcies a aquesta poderosa combinació d'ingredients, Ajesol Venarol treballa de manera eficient en la prevenció de l'arteriosclerosi, hipertensió, hiperlipidèmies i altres afeccions cardiovasculars.

A més de protegir el teu cor, Ajesol Venarol també enforteix el teu sistema immunològic , brindant una capa addicional de defensa contra malalties i contribuint a una vida més activa i saludable.

Ingredients:

All, arç blanc i olivera.

Altres ingredients: envoltant (200 mg) perla de gelatina bovina i glicerina de qualitat farmacèutica.

Composició (1 perla):

Oli macerat d'arç blanc ( Crataegus oxyacantha )

200 mg

Oli macerat d'olivera ( Olea europaea )

200 mg

Oli macerat d'all ( Allium sativum )

100 mg

Com es pren l'Ajesol Venarol?

Prendre de 2 a 4 perles al dia. Poden prendre juntes al matí en dejú o repartides durant el dia abans dels àpats.

Presentació:

Envàs de 90 perles de 700 mg.

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda