Preu reduït! Allugran Complex - El Granero - 90 perles

Fabricante:

El Granero El Granero

Allugran Complex - El Granero - 90 perles

178569

Nou

Complement alimentari a base d'oli macerat d'all indicat per a un funcionament correcte del sistema cardiovascular. 90 perles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,49€

IVA inclòs

12,19€ IVA inclòs

-13%

0,12 € / ud

Més informació

Allugran Complex

Complement alimentari a base d'oli macerat d'all indicat per a un funcionament correcte del sistema cardiovascular.

Què és l'Ajogran Complex?

És la barreja de tres principis actius que ajuden al funcionament cardiovascular correcte del nostre organisme.

L'arç albar té efectes sobretot centrats en el sistema cardiovascula r. És eficaç per a la regulació de la tensió arterial, augmenta la força de contracció del múscul cardíac, reduint símptomatologies com les palpitacions i arítmies, redueix el colesterol a la sang, és preventiu de l'infart de miocardi i pot ajudar a calmar estats de nerviosisme, irritabilitat, ansietat i trastorns del son.

La fulla d'olivera s'ha utilitzat tradicionalment per al tractament de la hipertensió. Té efectes com a vasodilatador perifèric, diürètic i dilatador de les artèries coronàries (preventiu de l'angina de pit). Per la presència en aquestes fulles de sals potàssiques i triterpens també té efecte diürètic moderat, però prolongat i estable. Sobre la musculatura llisa actua com a espasmolític, aconsellat com a antiarítmic en problemes cardíacs.

Té també una lleugera acció hipoglucemiant, podent ser un complement en el tractament d'hiperglicèmies moderades. Tradicionalment, s'ha fet servir com a antifebrífug i en el tractament de la malària.

L'all s'ha utilitzat per al benestar cardiovascular, amb evidències de la possible ajuda a la circulació, dins d'una dieta saludable i baixa en greixos. També se n'ha demostrat l'efecte sobre els fongs, i s'ha convertit en un complement molt utilitzat com a part dels tractaments enfocats a l'eliminació de les càndides.

Ingredients:

Oli macerat d'arç blanc (Crataegus monogyna), oli macerat de fulla d'olivera en oli d'oliva de primera pressió en fred (Olea europea) i oli macerat d'all (Allium sativum L.) amb un 0,12% d'alicina.

Com es pren Ajogran Complex?

Prendre de 4 a 6 perles al dia , amb abundant líquid.

Presentació:

Envàs de 90 perles.

Brand

El Granero Integral va néixer als anys vuitanta per cobrir els necessitats del mercat de l'alimentació ecològica i dietètica.


El Granero Integral, àmplia gamma de productes ecològics d'alimentació


El seu objectiu ha estat proporcionar productes amb la millor relació qualitat-preu, fruit de l'esforç de les altes qualificacions de la certificació IFS (International Food Standard).

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda