Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! All Vital Plus - Klepsanic - 80 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

All Vital Plus - Klepsanic - 80 càpsules

165220

Nou

El All en combinació amb Arç blanc, germen de blat i Pol·len de flors afavoreix el benestar del sistema cardiovascular, en el control de colesterol i triglicèrids i; és un revitalitzant d'interès. Envàs de 80 càpsules.

Més detalls

9,26€

IVA inclòs

10,35€ IVA inclòs

-10%

0,12 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

All Vital Plus

Aquest producte és un complement alimentari que conté All com a component principal, combinant-se al seu torn amb el Arç blanc, germen de blat i el Pol·len de flors per aconseguir grans beneficis a la nostra salut cardiovascular i així mantenir un sistema circulatori sa, a més de constituir un gran revitalitzant. Cobra importància en el control dels nivells de colesterol, triglicèrids, sucres i altres substàncies en excés o no desitjables per al nostre organisme perquè a més té funcions bactericides i antimicrobianes.

Les virtuts medicinals atribuïdes al All són comprovades i verificades a la fi del segle XIX, quan Louis Pasteur demostra que és un antibiòtic natural.

Posteriorment, el doctor Arthur Stoll, un metge suís guanyador del Premi Nobel, dóna a conèixer un dels components bàsics de l'all: una substància anomenada aliina.

La aliina és el component "mare", del qual deriva la substància activa, l'al·licina, el poder bactericida va ser descobert en 1944.

Actualment es realitzen investigacions per demostrar el seu efecte preventiu en el desenvolupament de l'arteriosclerosi i de la hipertensió arterial.

A més, algunes fonts científiques han mostrat altres virtuts del mateix com: potencia les defenses de l'organisme, resulta d'interèsen processos antiinflamatoris, com depuratiu, entre d'altres.

A l'Arç blanc se li atribueixen diversos beneficis. Contribueix a una millora de la funció cardíaca. Se li considera un bon cardiotònic i antiarítmic ja que augmenta la força de contracció cardíaca (efecte inotrop), al mateix temps que disminueix l'excitabilitat del cor (batmotropo negatiu). Cobra singular interès en casos lleus d'angina, insuficiència cardíaca incipient, cors envellits i arítmies lleugeres. També té un efecte sedant sobre el sistema el sistema nerviós simpàtic perquè ajuda a reduir els efectes del nerviosisme com; insomni, bruxisme, vertigen, entre d'altres.

El germen de blat és un cereal molt nutritiu. El germen és la part més tendra del gra de blat, que es diferencia clarament de la resta. És una font important de proteïnes, de carbohidrats la qual cosa aporta més vitalitat i energia al nostre organisme que en condicions habituals. Posseeix un alt contingut en vitamina E, vitamines del grup B, vitamina F o àcid linoleic, entre d'altres.

Conté a més nivells considerables de zinc i de magnesi que al costat de la vitamina E i l'àcid linoleic condueixen a un estat general de l'organisme òptim ja que aquests principis milloren l'estat de la pell,del cabell i de les ungles. També el germen de blat afavoreix una reducció del sucre i del colesterol en sang.

El Pol·len de flors conté un arsenal molt complet d'enzims, vitamines, minerals, oligoelements. A més de nodrir i augmentar l'activitat enzimàtica, essencial per al bon funcionament del metabolisme, equilibra el pH de la sang i augmenta l'hemoglobina, per la qual cosa és un bon regenerador sanguini.

S'han vist resultats positius del seu ús en problemes de la menstruació o trastorns de la menopausa associats a inflamacions d'aquests teixits, així com de la pròstata o fins i tot de les vies respiratòries. Aquí inclouríem al cervell, i amb ell, un augment de la concentració i la memòria i la motivació en general, sent especialment apropiat per als ancians encara que és molt interessant consumir-lo a totes les edats.

Ingredients per càpsula (520 mg): All 270 mg, Arç blanc 70 mg, germen de blat 55 mg, Vitamina B6 0,47 mg.

Utilització: Prendre 2-3 càpsules al dia, abans dels àpats. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació: Envàs de 80 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda