No hi ha productes
Ho compro
211406
Nou
Complement nutricional indicat per ajudar a mantenir un cor sa, una bona circulació sanguínia i una tensió arterial correcta.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Complement alimentari d'all negre fermentat indicat per ajudar a mantenir un cor sa, una bona circulació sanguínia i una tensió arterial correcta.
La fermentació de l'all cru ha demostrat que augmenta la potència antioxidant. Aquest procés sovint duplica o més, la capacitat d'eliminació de radicals lliures d'oxigen (ORAC) de l'all cru. L'ORAC és una manera de mesurar i comparar la potència estimada d'un antioxidant.
El procés de fermentació/envelliment també produeix uns antioxidants únics:Salil-cisteïna (SAC) i tetrahidrobetacarbolines, que tenen una estructura similar als flavonoides. El S-alil-cisteïna (SAC) és un potent antioxidant present únicament a l'All Negre.
Els estudis clínics demostren la seva associació en la prevenció de l'estrès oxidatiu, incloent-hi la prevenció de l'oxidació de lípids i proteïnes. És capaç d'eliminar tota mena de radicals lliures i indueix l'activitat d'enzims antioxidants: glutatió peroxidasa, NADH i superòxid dismutasa (SOD). A més, quela ions coure i ferro.
L'all negre dóna suport al funcionament del sistema immunològic en augmentar l'activitat de les cèl·lules NK. Ajuda a mantenir uns nivells de colesterol saludables i afavoreix una pressió arterial saludable.
All negre fermentat (Allium sativum) (bulb), càpsula de cel·lulosa vegetal, agent de càrrega: cel·lulosa, extracte de segó d'arròs, antiaglomerant: sílice.
Composició (1 càpsula):
All negre fermentat (Allium sativum) (bulb) | 500 mg |
Prendre una VegCap al dia amb el menjar o amb un got daigua.
Envàs de 50 càpsules.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació