Preu reduït! Black Garlic - Solaray - 50 càpsules

Fabricante:

Solaray Solaray

Black Garlic - Solaray - 50 càpsules

211406

Nou

Complement nutricional indicat per ajudar a mantenir un cor sa, una bona circulació sanguínia i una tensió arterial correcta.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,40€

IVA inclòs

31,75€ IVA inclòs

-20%

0,51 € / ud

Més informació

Black Garlic de Solaray

Complement alimentari d'all negre fermentat indicat per ajudar a mantenir un cor sa, una bona circulació sanguínia i una tensió arterial correcta.

Què és el Black Garlic de Solaray?

La fermentació de l'all cru ha demostrat que augmenta la potència antioxidant. Aquest procés sovint duplica o més, la capacitat d'eliminació de radicals lliures d'oxigen (ORAC) de l'all cru. L'ORAC és una manera de mesurar i comparar la potència estimada d'un antioxidant.

El procés de fermentació/envelliment també produeix uns antioxidants únics:Salil-cisteïna (SAC) i tetrahidrobetacarbolines, que tenen una estructura similar als flavonoides. El S-alil-cisteïna (SAC) és un potent antioxidant present únicament a l'All Negre.

Els estudis clínics demostren la seva associació en la prevenció de l'estrès oxidatiu, incloent-hi la prevenció de l'oxidació de lípids i proteïnes. És capaç d'eliminar tota mena de radicals lliures i indueix l'activitat d'enzims antioxidants: glutatió peroxidasa, NADH i superòxid dismutasa (SOD). A més, quela ions coure i ferro.

L'all negre dóna suport al funcionament del sistema immunològic en augmentar l'activitat de les cèl·lules NK. Ajuda a mantenir uns nivells de colesterol saludables i afavoreix una pressió arterial saludable.

Ingredients:

All negre fermentat (Allium sativum) (bulb), càpsula de cel·lulosa vegetal, agent de càrrega: cel·lulosa, extracte de segó d'arròs, antiaglomerant: sílice.

Composició (1 càpsula):

All negre fermentat (Allium sativum) (bulb)

500 mg

Com es pren el Black Garlic de Solaray?

Prendre una VegCap al dia amb el menjar o amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 50 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda