Preu reduït! Castanyer d'Índies Mirtil Complex - Solgar - 60 càpsules

Fabricante:

Solgar Solgar

Castanyer d'Índies Mirtil Complex - Solgar - 60 càpsules

169224

Nou

Proporciona un suport al suport adequat i saludable del sistema circulatori. Apte per a vegans. Envàs de 60 càpsules.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

35,60€

IVA inclòs

39,55€ IVA inclòs

-10%

0,59 € / ud

Més informació

Castanyer d'Índies Mirtil Complex - 60 Càpsules vegetals

Barreja herbària: castanyer d'índies i mirtil. Apte per a vegans i vegetarians

Què és Castanyer d'Índies Mirtil Complex?

El Castanyer d'Índies Mirtilo Complex combina la baia de mirtil amb llavor de castanyer d'índies, a més d'altres productes herbaris.

El mirtil creix en un arbust de port baix de flors vermelles, blaves i morades. És originari d'Europa septentrional però també es troba a Amèrica del Nord i al nord d'Àsia. Per la seva mida i color és fàcil confondre'l amb el nabiu, però el mirtil és d'un color blau més intens, amb una lleugera tonalitat grisenca. Igual que el nabiu, és font de fitoquímics. És ric en antocianines, que són els compostos que li donen el color blau fosc

Hi ha més de 15 espècies de castanyer d'índies, però l'europea és la que s'utilitza habitualment als complements alimentaris. El castanyer d´índies és el fruit d´un arbre i creix al´interior d´una càpsula externa de color verd coberta d´espines. Quan cau a terra ha adquirit un color marró brillant. El castanyer d'índies s'ha utilitzat durant segles de manera tradicional.

Ingredients:

Bromelina (200 UDG de pinya fresca), Fruit de Mirtil Extracte (4:1) (Vaccinium myrtillus), Castanyer d'índies Extracte (4:1) (Aesculus hippocastanum), Rutina, Extracte de llavor de raïm (que aporta polifenols 90% ), Milenrama Extracte (4:1) (Achillea millefolium), Flor de til·la Extracte (4:1) (Tilia spp.), Baya d'arç Extracte (4:1) (Crataegus oxyacantha), Gotu Kola Extracte (4:1 ) (Centella asiàtica), Caiena (Capsicum spp.) (fruit). Antiaglomerants: estearat magnèsic vegetal, diòxid de silici; Agents de càrrega: maltodextrina, fosfat dicàlcic, cel·lulosa microcristal·lina; Càpsula vegetal: hidroxipropilmetilcel·lulosa; Colorant: caramel.

Com es pren Castanyer d'Índies Mirtil Complex?

Complement alimentari per a adults, prendre una càpsula vegetal al dia, preferentment amb els àpats o segons indicació d'un especialista. No s'ha de superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs amb 60 càpsules vegetals.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 16/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda