Preu reduït! Oli de Fetge de Bacallà - Sotya - 110 perles

Fabricante:

Sotya Sotya

Oli de Fetge de Bacallà - Sotya - 110 perles

182130

Nou

Perles amb oli de fetge de bacallà extremadament ric en àcids grassos omega 3 (EPA i DHA) i en vitamines A, D i E. Envàs amb 110 perles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,18€

IVA inclòs

9,30€ IVA inclòs

-22%

0,07 € / ud

Més informació

Oli de Fetge de Bacallà

Perles amb oli de fetge de bacallà extremadament ric en àcids grassos omega 3.

Què és l'Oli de Fetge de Bacallà?

Les vitamines A i D contribueixen a el funcionament normal de el sistema immunitari.

L'oli de fetge de bacallà, també anomenat Oleum morrhuae, és -com el seu nom indica- oli extret de fetges de bacallà de l'Atlàntic (Gadus morrhua). Aquest oli és extremadament ric en àcids grassos omega 3 (EPA i DHA) i en vitamines A i D.

Es pren amb freqüència per alleujar el dolor i la rigidesa articular relacionada amb l'artritis, també s'ha demostrat clínicament que té un efecte positiu sobre la salut de el cor, els ossos i el cervell, així com per millorar la pell, els cabells i les ungles.

Com a font de vitamines A i D, el 2005, investigadors de la Universitat de Califòrnia van trobar que la vitamina D pot disminuir el risc de desenvolupar certs tipus de càncer, reduint notablement les possibilitats de contraure càncer de pit, d'ovari o de còlon.

Com suplement durant l'embaràs, l'oli de fetge de bacallà redueix el risc de patir diabetis juvenil de tipus 1 en nounats.

Pres durant la lactància, l'oli de fetge de bacallà millora el nivell d'àcids grassos en la llet materna, el que promou un desenvolupament cerebral òptim i també incrementa els nivells de vitamina A per prevenir infeccions.

Ingredients:

500 mg d'oli de fetge de bacallà (33% EPA + DHA), 2.5 mg, vitamina E (d-alfa tocoferol acetat) - el 21% CDR *, 1 mcg vitamina D3-colecalciferol - 20% CDR *, 200 mcg vitamina A - retinol palmitat - 25% CDR *. Altres Ingredients: perla de gelatina i glicerina.

Com es pren l'Oli de Fetge de Bacallà?

  • Es recomana prendre 2-4 perles a el dia en els menjars.
  • L'oli de fetge de bacallà no incrementa el nivell de vitamina D a la llet materna.
  • Malgrat tot, les dones embarassades no han de consumir grans dosis, ja que, en excés, pot augmentar el risc de patir hipertensió gestacional.

Presentació:

Envàs de 110 perles de 685 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda