Preu reduït! Gaba - Sura Vitasan - 60 càpsules

Fabricante:

Sura Vitasan Sura Vitasan

Gaba - Sura Vitasan - 60 càpsules

208453

Nou

Ajuda a reduir l'ansietat i indueix la relaxació, escurça la latència del son i incrementa el temps total de son i també redueix la tensió arterial.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,58€

IVA inclòs

19,50€ IVA inclòs

-15%

0,28 € / ud

Més informació

Gaba

Ajuda a reduir l'ansietat i indueix la relaxació, escurça la latència del son i incrementa el temps total de son i també redueix la tensió arterial.

Què és Gaba?

L'àcid gamma-aminobutíric (GABA) és el compost fonamental emprat per les cèl·lules nervioses com a mecanisme de defensa per l'estrès.

S'uneix a receptors específics de les neurones: una vegada que aquests receptors GABA es bloquegen, les neurones s'obren per permetre que els ions carregats negativament passin a través d'ells, el que redueix l'excitabilitat de les neurones.

La nostra fórmula també conté piridoxal-5'-fosfat, la forma coenzimada de la vitamina B6 i la que és biològicament activa, precursor vital per a la síntesi de neurotransmissors.

Ingredients:

Àcid gamma-aminobutíric (GABA), antiaglomerants (estearat de magnesi vegetal i diòxid de silici), piridoxal 5'-fosfat (vit. B6), càpsula vegetal (agent de recobriment: hidroxipropilmetilcelulosa; humectant: aigua purificada).

informació NutricionalPer 1 càpsula
GABA600 mg
Vitamina B6 (piridoxal 5'-fosfat)1,37 mg

Com es pren Gaba?

Es recomana prendre 1 càpsula al dia.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda