Preu reduït! Lowpept - Innaves - 60 comprimits

Fabricante:

Innaves Innaves

Lowpept - Innaves - 60 comprimits

156688

Nou

Lowpept és un complement alimentari que baixa i estabilitza la tensió arterial gràcies a l'acció dels seus pèptids lactis (pèptids antihipertensius).

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,81€

IVA inclòs

22,79€ IVA inclòs

-8%

0,35 € / ud

Més informació

Lowpept

Lowpept® ha estat desenvolupat a partir d'una patent llicenciada pel Consell Superior d'Investigacions Científiques referida a una seqüència de Pèptids Antihipertensius. Després de llicenciar la patent, Innaves Biotech i el CSIC han utilitzat cinc anys per desenvolupar un producte, presentat en comprimits, que baixa la tensió arterial de forma natural. Durant tot aquest temps s'han dut a terme nombroses proves clíniques in vitro i in vivo, a més de proves clíniques a l'Hospital Ramon i Cajal de Madrid.

Què és Lowpept?

Lowpept és un complement alimentari que baixa i estabilitza la tensió arterial gràcies a l'acció dels seus pèptids lactis (pèptids antihipertensius).

Lowpept s'obté trencant la proteïna de la llet mitjançant l'ús d'un enzim natural, la pepsina. Aquests fragments (anomenats pèptids) són els que fan possible la baixada eficaç de tensió, ja que inhibeixen l'efecte de l'enzim angiotensí , responsable de l'estrenyiment dels vasos sanguinis i com a conseqüència l'augment de la tensió arterial.

Amb dos comprimits al dia de Lowpept, el nostre organisme rep i absorbeix una seqüència de proteïnes làcties prèviament fragmentades que garanteixen l'efecte específic dels seus pèptids antihipertensius.

Per què és tan eficaç?

Gràcies a la seva alta concentració de pèptids antihipertensius, que eviten l'estrenyiment dels vasos sanguinis, impedint així l'augment de la pressió arterial.

Dos comprimits de Lowpept aporten quantitat diària de pèptids antihipertensius que el nostre cos necessita per baixar i mantenir la tensió arterial als nivells adequats.

Quan es nota lefecte?

Es pot comprovar la baixada i estabilització de la tensió arterial entre la segona i la tercera setmana de tractament. Recordeu que per fer un seguiment correcte cal mesurar sempre la tensió arterial en condicions fisiològiques similars (horari, separació de l'últim àpat, estat de relaxació, etc.).

Efectes secundaris?

Lowpept no té efectes secundaris. És un producte lacti, similar a molts altres de consum generalitzat com la llet, el formatge o els iogurts. El mecanisme dacció antihipertensiu dels pèptids lactis de Lowpept és 100% natural.

Què passa si m'oblido?

Els principals pèptids actius de Lowpept són dos. Un és responsable d'una baixada ràpida de la tensió, l'altre de l'estabilització en el temps. Per tant, si un dia s'oblida de consumir Lowpept no cal duplicar la dosi de l'endemà.

Puc deixar els fàrmacs?

Si vostè està en les primeres fases de la hipertensió, molt probablement Lowpept us evitarà el consum de fàrmacs. Però si ja està medicat, no ha de retirar la seva medicació sense l'aprovació del seu metge.

Ingredients:

620 mg de LowPept ® (hidrolitzat de proteïnes làcties). 600 mg de clorur de potassi.

Altres Ingredients: Agent de càrrega (cel·lulosa microcritalina), transportador (goma xantana) i antiaglomerants (estearat de magnesi i diòxid de silici).

Com es pren Lowpept?

Prenent dos comprimits a qualsevol moment del dia (s'aconsella acompanyar cada presa d'un gran got d'aigua).

Presentació:

Envàs amb 60 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda