Preu reduït! Reishi Tens Neo - Tensió Arterial - Neo - 30 càpsules

Fabricante:

Neo Neo

Reishi Tens Neo - Tensió Arterial - Neo - 30 càpsules

213181

Nou

Reishi Tens Neo, obtingut a partir d'extractes purs de fongs de producció ecològica, lliures de maltodextrines i al·lèrgens. Envàs amb 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,05€

IVA inclòs

19,50€ IVA inclòs

-17%

0,54 € / ud

Més informació

Reishi Tens Neo

Reishi Tens Neo, obtingut a partir d'extractes purs de fongs de producció ecològica, lliures de maltodextrines i al·lèrgens.

La tensió arterial és la pressió de la sang que circula per les artèries. Entre un 20-30% de la població adulta espanyola té hipertensió arterial i en més de 60 anys la freqüència puja a un 40-50%. Afortunadament comptem amb solucions naturals, com el Reishi, el Polyporus o l'Olivera, una ajuda òptima per ajudar a regular la nostra pressió.

Reishi Tens Neo s'obté a partir d'extractes purs de fongs de producció ecològica, lliures de maltodextrines i al·lèrgens. Es presenta en càpsules gastroresistents, que permeten protegir els actius del fong del medi àcid, a més de millorar-ne la biodisponibilitat gràcies a la galènica en microgrànul, una avançada tecnologia que optimitza, protegeix i modula l'alliberament dels principis actius.

A la seva fabricació, s'incorpora vitamina C natural, obtinguda de l'espècie Camu-Camu ( Myrciaria dubia ), a la coberta exterior del microgrànul. Gràcies a això, la vitamina C s'allibera immediatament abans que els actius del fong, de manera que s'afavoreix l'absorció dels polisacàrids i optimitza la seva acció fisiològica.

Ingredients:

Diluent (cel·lulosa), extracte sec de fulles d'olivera ( Olea europaea L.) estandarditzat al 20% en oleuropeïna 100 mg, extracte sec de reishi* ( Ganoderma lucidum ) estandarditzat al 30% en polisacàrids (20% betaglucans) triterpens (com àcid ganodèric) 100 mg, extracte sec de polyporus* ( Polyporus umbellatus ) estandarditzat al 15% en betaglucans 100 mg, transportador (goma laca), extracte sec de camu-camu ( Myrciaria dubia ) estandarditzat al . 24 mg, edulcorant (xilitol), antiaglomerant (E553), embolcall vegetal gastroresistent (hidroxipropilmetilcel·lulosa).

*Procedent d'agricultura ecològica.

Com es pren el Reishi Tens Neo?

Dosi diària recomanada: 2 càpsules al dia. Prendre 1 o 2 càpsules al dia, amb un got daigua.

Observacions:

Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substitut d'una dieta equilibrada. No sobrepasseu la dosi diària recomanada. Mantenir l'envàs en un lloc fresc, sec i fora de l'abast dels nens. Conté edulcorant. Un consum excessiu pot produir efectes laxants.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules gastroresistents en microgrànuls.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda