Preu reduït! Cobreix Canas Henna Castaño - Corpore Sano - 80 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Cobreix Canas Henna Castaño - Corpore Sano - 80 ml

219704

Nou

Formulat a base d'extracte d'Henna aporta tons i brillantors intenses de color, dissimula els cabells blancs i cobreix els cabells sense danyar-ne l'interior. Envàs de 60 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,18€

IVA inclòs

8,32€ IVA inclòs

-13%

8,98 € / 100 ml

Més informació

Cobreix Canas Henna Castaño

Cobreix cabells blancs Castany

Què és el Cobreix Canas Henna Castany de Copore Sano?

És un tint semi-permanent sense amoníac ni aigua oxigenada.

Formulat a base d'extracte d'Henna aporta tons i brillantors intenses de color, dissimula els cabells blancs i cobreix els cabells sense danyar el seu interior.

La Henna té efectes astringents, colorant i reforçant dels cabells.

Els reflexos de color desapareixen progressivament amb els rentats (entre 5 i 7 rentats) i els poden allargar amb l'ús del xampú d'henna. Es pot fer servir amb la freqüència desitjada.

Per ser un tint a base d'extractes naturals i no contenir decolorants, no és possible tenyir el cabell de to fosc a un de més clar. Aquests colors es poden barrejar entre si per aconseguir tonalitats intermèdies. S'aconsella fer sempre la prova de sensibilitat abans del seu ús.

Aporta brillantor, color i suavitat. Dissimula l'efecte arrel i cobreix els cabells blancs.

Revisqui el color i aporta reflexos.

Resultats :

  • Intensos reflexos de color.
  • Cobreix els cabells blancs.

Ingredients

Aqua (Water); Ethoxydiglycol; Tall oil Acid; Stearyl Alcohol; Propylene Glycol; Hydroxyethylcellulose;Cetyl Alcohol; Hydroxypropyltrimonium Honey;Aloe barbadensis leaf juice; Lawsonia inermis (Henna)leaf extract;Cetrimonium Chloride; Panthenol;Triticum vulgare ( Wheat) germ oil; Helianthus annuus(Sunower) seed extract; Phenylpropyldimethylsiloxysilicate;Trideceth-12; Amodimethicone; Parfum (Fragrance);Phenoxyethanol; Glycerin; Butylene Glycol; Monoethanolamine; Chlorphenesin; Sorbic Acid; Sodium Benzoate; Potassium Sorbate; Disperse Black 9; HC Red núm. 3; HC Blue nº2; Dispersi Violet 1; CI 56059 (Basic Blue 99); CI60730 (Acid Violet 43); CI 12250 (Basic Brown 16)

Com es fa servir el Cobre Canas Henna Castaño de Corpore Sano?

  • Es recomana fer una prova de sensibilitat abans de fer servir el producte.
    Poseu-vos els guants que conté l'envàs, agitar el flascó i aplicar sobre el cabell humit.
  • Repartir el producte començant per on tinguis més cabells blancs (si en tinguessis) i estendre uniformement la crema amb l'ajuda d'una pinta o raspall des de l'arrel a la punta del cabell, fent un lleuger massatge per impregnar-lo totalment.
  • Cobrir el cap amb la gorra, fixant-ho bé sobre el cabell prèviament recollit.
  • Aplicar a sobre una font de calor (assecador suau, per exemple) i deixa actuar durant 20 minuts segons el tipus de cabell i qualitat de cabells blancs.
  • Esbandiu-lo amb aigua tèbia fins que l'aigua surti clara.

Presentació:

Envàs de 80 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda