Preu reduït! Crema Colorant Cobreix Canas Henna Negre - Corpore Sano - 80 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Crema Colorant Cobreix Canas Henna Negre - Corpore Sano - 80 ml

217498

Nou

Tint formulat a base d'extracte de Henna aporta tons i brillantors intensos de color, dissimula els cabells blancs i cobreix els cabells sense danyar el seu interior. En envàs de 80 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

7,18€

IVA inclòs

8,32€ IVA inclòs

-13%

8,98 € / 100 ml

Més informació

Crema Colorant Cobreix Canas Henna Negre

Tint semi-permanent sense amoníac ni aigua oxigenada.

Què és la Crema Colorant Cobreix Canas Henna Negre?

La crema colorant per Cabells Negre de Corpore Sano és un tint semi-permanent obtingut a base de productes naturals, capaç de pintar l'arrel i els cabells blancs còmoda i naturalment i ideal per aportar als teus cabells altres tonalitats. És l'alternativa natural als tints permanents.

La Henna és rica en pigments com la lawsona. Tenen propietats: colorants, astringents, reforçants i antioxidants. S'utilitza per tenyir el cabell de forma semipermanent, alhora que ho acoloreix sense danyar-lo i li aporta suavitat. També s'utilitza per condicionar el cabell, deixant desembolicat.

L'Aloe Vera és suavitzant, hidratant, emol·lient, calmant, humectant, reepitelizante i antiinamatorio. Externament s'utilitza l'extracte d'Aloe Vera per hidratar, donar suavitat i condicionar el cabell.

El Germen de Blat és la part més nutritiva de l'Blat, s'utilitza en productes cosmètics amb propietats suavitzants, hidratants i condicionadores. El Germen de Blat conté en la seva composició proteïnes, hidrats de carboni, lípids, vitamina E, glúcids, lecitina, sals minerals i oligoelements. La seva acció revitalitzant, estimulant i enfortidora ajuda a combatre la caiguda de cabells.

Dissimula l'efecte arrel i cobreix els cabells blancs. La coloració dels cabells grisos o blancs sempre quedarà més clara que la resta de cabells.

Ingredients:

Aqua (Water); Cetearyl Alcohol; Propylene Glycol; Aloe barbadensis leaf juice *; Sóc Amino Acids; Wheat Amino Acids; Alquena (henna) leaf extract; Simmondsia Chinensis (Jojoba) seed oil *; Cetyl palmitate; Distearoylethyl Dimonium Chloride; Cetrimonium Chloride; Glycerin; Panthenol; Arginina HCL; serine; Threonine; Parfum (Fragrance); Benzophenone-4; Benzyl Alcohol; Quaternium-80; Potassium Sorbate; Sodium benzoate; Phenoxyethanol; Benzoic Acid; Dehydroacetic Acid; Sodium Chloride; Dextrin; Triethanolamine; CI 77019 (Mica); CI 77.891 (Titanium Dioxide); CI 12251 (Basic Brown 17); CI 12245 (Basic Xarxa 76); HC Blue 16

Com es fa servir la Crema Colorant Cobreix Canas Henna Negre?

Amb el cabell humit, poseu-vos els guants, agiti el pot i apliqui el producte començant per on tingui més cabells blancs, (si les tingués) s'estengui uniformement la crema (amb l'ajuda d'una pinta o raspall) des de l'arrel a la punta de cabells , realitzant unligero massatge per impregnar totalment. Cobreix-te el cap amb la gorra, jándolo bé sobre el cabell prèviament recollit, apliqui sobre (de tant en tant) una font de calor com la d'un assecador i deixi actuar la crema de 30 a 40 minuts segúnel tipus de cabell i qualitat de cabells blancs . Aclareixi amb aigua tèbia fins que l'aigua surti clara.

Presentació:

Envàs de 80 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda