Preu reduït! Cobreix Canas Henna Rubio - Corpore Sano - 60 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Cobreix Canas Henna Rubio - Corpore Sano - 60 ml

175705

Nou

Formulat a base d'extracte de Henna aporta tons i brillantors intensos de color, dissimula els cabells blancs i cobreix els cabells sense danyar el seu interior.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,11€

IVA inclòs

8,00€ IVA inclòs

-11%

11,85 € / 100 ml

Més informació

Cobreix Canas Henna Ros de 60 ml

Cobreix cabells blancs de color ros

Què és el Cobreix Canas Henna Ros de 60 ml?

És un tint semi-permanent sense amoníac ni aigua oxigenada. Formulat a base d'extracte de Henna aporta tons i brillantors intensos de color, dissimula els cabells blancs i cobreix els cabells sense danyar el seu interior. La Henna té efectes astringents, colorant i reforçant de cabells.

Els reflexos de color desapareixen progressivament amb els rentats (entre 5 i 7 rentats) podent allargar-amb l'ús de l'xampú de henna. Es pot utilitzar amb la freqüència desitjada. Per ser un tint a base d'extractes naturals i no contenir decolorants, no és possible tenyir el cabell de to fosc a un més clar. Aquests colors poden barrejar-se entre si per aconseguir tonalitats intermèdies. S'aconsella fer sempre la prova de sensibilitat abans del seu ús.

resultats:

  • Intensos reflexos de color.
  • Cobreix els cabells blancs.

Presentació:

Envàs de 60 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda