Preu reduït! Henna Castaño clar Pols - Radhe Shyam - 100 grams

Fabricante:

Radhe Shyam Radhe Shyam

Henna Castany clar Pols - Radhe Shyam - 100 grams

159744

Nou

La Henna Castany clar Pols cobreix els cabells grisos, reforça les arrels i protegeix el cuir cabellut.

Més detalls

4,87€

IVA inclòs

6,32€ IVA inclòs

-23%

4,87 € / 100 g

Més informació

Henna Castany clar Pols

Si voleu fugir a les desastroses conseqüències de les decoloracions i dels tints químics, la natura li ofereix una forma SANA i NATURAL de pintar i condicionar els cabells. La HENNA cobreix els cabells grisos, reforça les arrels i protegeix el cuir cabellut.

La Henna amb les seves indiscutibles propietats ja va ser utilitzada en l'Antiguitat. Els seus càlids matisos embellien les cabelleres de les dames de l'Antic Egipte. Però malgrat tots els treballs dels herbolaris de llavors, els efectes colorants de la Henna no van poder ser plenament controlats.

Avui dia Radhe Shyam ha aprofundit en l'estudi de la Henna i després d'anys d'investigació podem presentar una gamma completa de 26 preparats naturals a base de Henna. Consulteu el diagrama i instruccions i esculli un color NATURAL per al seu cabell.

Nota important: Per donar una major eficàcia a la fixació del color triat i al condicionament del seu cabell, utilitzeu ii Bàlsam Embellidor a la Henna de RADHE Shyam com final indispensable al seu tractament. Conté un parell de guants i una gorra de plàstic.

Ingredients: Junglans Regia, alquena, Cassia obovata.

Presentació: Envàs de 100 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda