Preu reduït! Kit aclarant - Sanotint - 3 sobris

Fabricante:

Sanotint Sanotint

Kit aclarant - Sanotint - 3 sobris

157106

Nou

Nous tons de llum per al teu cabell, per aconseguir cops de sol d'una manera simple i duradora. Envàs de 3 sobres.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,19€

IVA inclòs

10,21€ IVA inclòs

-10%

3,06 € / ud

Més informació

Kit aclarant

Nous tons de llum per al teu cabell, per aconseguir cops de sol d'una manera simple i duradora.

Què és el Kit aclarant de Sanotint de 3 sobres de 15 ml?

Pots optar per aclarir teu cabell fins a tres tons, amb tota facilitat i seguretat, gràcies a la suavitat de la preparació, que també s'ha desenvolupat sobre una base de cosmètica natural.

El kit aclarant permet fer metxes i reflexos en tons càlids i daurats, o bé pot afegir-se a el tint Sanotint per aconseguir una coloració més clara. També permet corregir un to massa fosc.

Només s'ha d'aplicar el producte sobre el cabell i deixar-lo actuar fins a obtenir el to més clar desitjat. Aquest versàtil producte és molt fàcil d'usar i s'esbandirà tan aviat com s'aconsegueixi el desitjat grau d'aclarit de cabells.

Ingredients:

  • Activador per abrillantador (vial): Aqua, De peròxid d'hidrogen, alcohol estearílic, Etilhexanoato de cetearilo, Ceteareth - 50, Àcid fosfòric, fenoxietanol, EDTA tetrasòdic, De sodi gluceptato, disòdic pirofosfat
  • Pols alleugeriment (sachets): Potassi persulfat, metasilicats de sodi, Persulfats d'amoni, Carbonat de magnesi, Estearat de sodi, Goma d'Cyamopsis tetragonoloba, Sílice hidratada, Persulfat de sodi, ciclodextrina, EDTA tetrasòdic, laurilsulfat de sodi
  • Revitalització Balsam: Aqua, De clorur de cetrimonio, alcohol cetearílico, Mill, Extracte de proteïna Laurdimonium hidroxipropil blat hidrolitzada, estearats de isopropil, El pantotenat de calci, Biotina, Àcid cítric, Perfum, fenoxietanol, Alfa-isometil ionona

Com es pren el Kit aclarant?

  1. En un recipient no metàl·lic, barrejar bé el contingut de l'flascó emulsió fixadora (activador) i un sobre de pols decolorant, usant sempre els guants durant tot el procés.
  2. Aplicar la barreja de manera ràpida i uniforme sobre el cabell sec fins aconseguir el aclarit desitjat. El temps de repòs aconsellat és de 10 a 45 minuts, segons el grau d'aclarit desitjat.
  3. Transcorregut el temps d'aplicació, esbandir abundantment i rentar amb un xampú de pH 5.5-6.
  4. Assecar amb una tovallola i aplicar una capa fina de bàlsam revitalitzant Sanotint. No esbandir.
  5. Assecar amb l'assecador i pentinar com de costum.

Presentació:

Envàs de 3 sobres de 15 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda