Preu reduït! Tint Sanotint Classic - Rubio Fosc rogenc 29 - Sanotint - 125 ml

Fabricante:

Sanotint Sanotint

Tint Sanotint Classic - Rubio Fosc rogenc 29 - Sanotint - 125 ml

215529

Nou

Ajuda a obtenir el to de color de manera fàcil, efectiva i ràpida. Amb matèries primeres naturals que protegeixen el teu cabell. Color: Ros Fosc rogenc 29. Envàs de 125 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,99€

IVA inclòs

13,32€ IVA inclòs

-10%

9,59 € / 100 ml

Més informació

Tint Sanotint Classic - Rubio Fosc rogenc 29

Ajuda a obtenir el to de color de manera fàcil, efectiva i ràpida. Amb matèries primeres naturals que protegeixen el teu cabell.

Què és el Tint Sanotint Classic - Rubio Fosc rogenc 29 de Sanotint de 125 ml?

Es tracta d'un tint suau i segur per al cabell amb valuosos ingredients herbaris. La seva especial fórmula combina extractes de mill daurat, olivera, bedoll i fulles de vinya amb biotina natural que permeten obtenir un color brillant i durador, mantenint el cabell saludable i flexible. Una baixa quantitat de pigments artificials permet una bona cobertura de l'cabell canós, llarga durabilitat i varietat de color.

La seva aplicació és molt fàcil, la seva textura facilita la distribució homogènia, no goteja, s'aclareix com un xampú i depenent de la longitud d'el cabell, és suficient per a diverses aplicacions. .

Sanotint classic està disponible en 30 colors actuals, que poden barrejar-se entre si per aconseguir un color individual.

Ingredients Tint:

Aqua, Cetearyl alcohol, éthanolamine, polysorbate 80, Isopropyl Stearate, Ceteareth-30, Sodium lauryl Sulfate, Propylene Glycol, Tetrasodium EDTA, Parfum, Sodium Hydrosulfite, Ascorbic Acid, Olea Europaea Leaf Extract, Betula Alba Extract, Vitis Vinifera Extract, Biotin, Mill Extract, Calcium Pantothenate, Amyl Cinnamal, Limonene, Benzyl salicylate, pàg-phenylenediamine, 4-Chlororesorcinol, m-Aminophenol, Resorcinol, pàg-Aminophenol, 2-Amino, 4-Hydroxyethylaminoanisole Sulfate.

Conté: Diaminobenzene, resorcina, phenylenediamine.

Ingredients Emulsió fixadora:

Aqua, Hydrogen peroxide, Stearyl alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Ceteareth-50, Phosphoric Acid, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Sodium Gluceptate, Disodium Pyrophosphate.

Ingredients Bàlsam Reestructurant:

Aqua, Cetrimonium Chloride, Cetearyl alcohol, Mill Extract, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Isopropyl Stearate, Calcium Pantothenate, Biotin, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Alpha-Isomethyl Ionone.

Testat níquel. Dermatològicament provats, producte acabat no testat amb animals.

Com s'usa el Tint Sanotint Classic - Rubio Fosc rogenc 29?

Es recomana usar:

  1. En un recipient no metàl·lic, barrejar bé i en parts iguals el contingut de l'tint amb l'emulsió fixadora, usant sempre els guants durant tot el procés.
  2. Aplicar la barreja sobre el cabell sec i no rentat amb una brotxa de tint començant per les arrels i separant els cabells per flocs. En cas de primera aplicació, repartir per la resta de cabells utilitzant tota la barreja.
  3. Deixar actuar de 25 a 40 minuts; no excedir-sobretot amb els tons vermellosos. En cas de cabell molt canós o molt resistent, deixar actuar fins a 50 minuts.
  4. Transcorregut el temps d'aplicació, esbandir abundantment fins que l'aigua surti neta.
  5. A continuació rentar bé amb el teu xampú favorit de la línia Sanotint.
  6. Assecar amb una tovallola i aplicar una moderada quantitat de el bàlsam revitalitzant Sanotint, estenent per tot el pèl. No esbandir.
  7. Assecar amb l'assecador i pentinar com de costum.

Advertiments: Utilitza guants de protecció. No fer servir per tenyir celles ni pestanyes. L'emulsió fixadora conté peròxid d'hidrogen. Pot donar una reacció al·lèrgica, s'aconsella fer una prova de sensibilitat prèvia. Evitar el contacte amb els ulls. Si el producte contacta amb els ulls aclarir amb aigua immediatament. Tenir lluny de l'abast dels nens. Aclarir bé el cabell després de l'aplicació.

Els colorants de cabells poden causar reaccions al·lèrgiques greus. Llegiu i seguiu les instruccions. Aquest producte no està destinat a utilitzar-se en persones menors de setze anys. Els tatuatges temporals de henna negra poden augmentar el risc d'al·lèrgia. No utilitzeu el tint capil·lar: si té una erupció cutània a la cara o té el cuir cabellut sensible, irritat o danyat. Si alguna vegada ha experimentat qualsevol tipus de reacció després de la coloració de cabells. Si alguna vegada ha experimentat una reacció als tatuatges temporals de henna negra.

Presentació:

Envàs de 125 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda