Preu reduït! Tint Sanotint Reflex - Vermell Pruna 56 - Sanotint - 80 ml

Fabricante:

Sanotint Sanotint

Tint Sanotint Reflex - Vermell Pruna 56 - Sanotint - 80 ml

215536

Nou

Sanotint Reflex cobreix delicadament els cabells blancs, però no de manera permanentment com un tint. Color: Vermell Pruna 56. Envàs de 80 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,99€

IVA inclòs

13,32€ IVA inclòs

-10%

14,99 € / 100 ml

Més informació

Tint Sanotint Reflex - Vermell Pruna 56

Reflexos delicats per al cabell amb extracte de mill daurat.

Què és el Tint Sanotint Reflex - Vermell Pruna 56 de Sanotint de 80 ml?

Sanotint Reflex és un producte a base de plantes amb extractes de camamilla, quino, fulles d'olivera i mill daurat que interactuen entre si i donen reflexos brillants i vius a cabells creant diferents tons des del negre fins al vermell intens càlid. A el no ser un tint, els pigments de l'reflex no penetren en el cabell, sinó que només recobreixen la part externa de la mateixa, de manera que el color s'elimina gradualment en 5 a 6 rentats.

Sanotint Reflex cobreix delicadament els cabells blancs, però no de manera permanentment com un tint. En presència de molts cabells blancs recomanem utilitzar Sanotint Classic o Sensitive.

El producte té molt baix risc d'al·lèrgia.

Ingredients:

Extractes vegetals de camamilla, mill daurat, fulla d'olivera (aiguamarina, metoxiisopropanol, cocamidopropil betaïna, Hidroxietilcelulosa, parfum, laurdimonio, hidroxipropil, proteïna de blat hidrolitzada, poliquaternium-22, propilenglicol, hidròxid de sodi, extracte d'acetat de pantóxido, pantóxido de pantopropileno, extracte d'acetat de pantóxido de pantodio, extractor de sodi, extracte d'acetat de pacóxido de sodi, extracte de pantoruro de sodi i àcid clorhídric. extracte de fulla d'Olea europaea, extracte de Cinchona, extracte de Chamomilla recutita, butilparabeno, etilparabeno , propilparabeno, metilparabeno, fenoxietanol, àcid sòrbic, caprilil glicol, linalool)

Com es pren el Tint Sanotint Reflex - Vermell Pruna 56?

Sanotint Reflex està llest per utilitzar. No cal barrejar els components abans de l'aplicació.

Presentació:

Envàs de 80 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda