Preu reduït! Tint Sensitive Castaño clar Cendra 72 - Sanotint - 125 ml

Fabricante:

Sanotint Sanotint

Tint Sensitive Castaño clar Cendra 72 - Sanotint - 125 ml

179459

Nou

Tint Sensitive per al cabell a l'Mill Daurat i als extractes vegetals. Color: Castany clar Cendra 72. Envàs de 125 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,99€

IVA inclòs

13,32€ IVA inclòs

-10%

9,59 € / 100 ml

Més informació

Tint Sensitive Castaño clar Cendra 72

Tint Sensitive per al cabell a l'Mill Daurat i als extractes vegetals.

Què és el Tint Sensitive Castaño clar Cendra 72 de Sanotint de 125 ml?

Sanotint sensitive, delicadesa i frescor en una gamma de colors segurs i efectius. Un gest suau per la bellesa del teu cabell.

El tint per al cabell sense p-fenilendiamina per al cuir cabellut sensible. Per fi, fins i tot les persones amb el cuir cabellut sensible ja no necessiten prescindir de tenyir-se els cabells. Sanotint sensitive amb mill daurat i altres extractes de plantes, ofereix una coloració molt suau i fiable de cabells. La seva única i especial formulació sense p-fenilendiamina ha estat creada específicament per al cuir cabellut sensible.

Ingredients tint:

Aqua, Cetearyl alcohol, éthanolamine, polysorbate 80, Isopropyl Stearate, Ceteareth-30, Sodium lauryl Sulfate, Propylene Glycol, Tetrasodium EDTA, Parfum, Sodium Hydrosulfite, Ascorbic Acid, Olea Europaea Leaf Extract, Betula Alba Extract, Vitis Vinifera Extract, Biotin, Mill Extract, Calcium Pantothenate, Linalool, Limonene, pàg-Aminophenol, Toluene-2,5-diamine Sulfate, 4-Amino-2-Hydroxytoluene, 1-Naphtol, m-Aminophenol.

Conté: Diaminotoluene.

Ingredients emulsió fixadora:

Aqua, Hydrogen peroxide, Stearyl alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Ceteareth-50, Phosphoric Acid, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Sodium Gluceptate, Disodium Pyrophosphate.

Ingredients bàlsam reestructurant:

Aqua, Cetrimonium Chloride, Cetearyl alcohol, Mill Extract, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Isopropyl Stearate, Calcium Pantothenate, Biotin, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Alpha-Isomethyl Ionone.

Testat níquel. Dermatològicament provats, producte acabat no testat amb animals.

Com s'usa el Tint Sensitive Castaño clar Cendra 72?

  1. En un recipient no metàl·lic, barrejar bé i en parts iguals el contingut de l'tint amb l'emulsió fixadora, usant sempre els guants durant tot el procés.
  2. Aplicar la barreja sobre el cabell sec i no rentat amb una brotxa de tint començant per les arrels i separant els cabells per flocs. En cas de primera aplicació, repartir per la resta de cabells utilitzant tota la barreja.
  3. Deixar actuar de 25 a 40 minuts; no excedir-sobretot amb els tons vermellosos. En cas de cabell molt canós o molt resistent, deixar actuar fins a 50 minuts.
  4. Transcorregut el temps d'aplicació, esbandir abundantment fins que l'aigua surti neta.
  5. A continuació rentar bé amb el teu xampú favorit de la línia Sanotint.
  6. Assecar amb una tovallola i aplicar una moderada quantitat de el bàlsam revitalitzant Sanotint, estenent per tot el pèl. No esbandir.
  7. Assecar amb l'assecador i pentinar com de costum.

Presentació:

Envàs de 125 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda