Preu reduït! Bruma Facial Àcid Hialurònic - Schüssler - 100 ml

Fabricante:

Schüssler Schüssler

Bruma Facial Àcid Hialurònic - Schüssler - 100 ml

218229

Nou

Bruma facial d'àcid hialurònic que infon una barreja rica que aporta hidratació addicional, per recolzar la regeneració de la pell. Presentat en envàs de 100 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

24,40€

IVA inclòs

30,50€ IVA inclòs

-20%

24,40 € / 100 ml

Més informació

Bruma Facial Àcid Hialurònic

Bruma facial que regenera la pell.

Què és la Bruma Facial Àcid Hialurònic?

La boira facial d'àcid hialurònic infon una barreja rica i lluminosa d'ingredients per oferir una hidratació addicional, recolzar la regeneració de la pell, reposar, tonificar la pell i restaurar el seu equilibri de pH saludable.

Enriquida amb àcid hialurònic, extracte de camamilla i sal tissular de Schüssler, Natrium chloratum.

Es recomana per a tot tipus de pell, però pot ser un remei únic per a la pell deshidratada , ja que s'enfoca a l'opacitat i la deshidratació: promet deixar la pell llisa, radiant i rejovenida.

Gràcies als seus ingredients naturals, Mist Facial assegura una intensa i profunda hidratació i regeneració de la pell , alhora que tonifica, refresca i prepara la pell per absorbir ingredients actius addicionals

Ingredients:

Aqua, Pentylene Glycol*, Betaine*, Glycerin, Chamomilla Recutita (Matricària) Flower Extract, (Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol)*, Sodium Levulinate, Sodium Hyaluronate, Potassium Sorbate, Parfum**, Sodium Chloride.

* ECOCERT/COSMOS certified ingredient.

** L'aroma utilitzada en aquest producte no conté concentracions sensibilitzants d'al·lèrgens enumerats al reglament 1223/2009 / EK III / 67-9.

Com es fa servir la Bruma Facial Àcid Hialurònic?

Usar-lo al matí ia la tarda: ruixar la pell després de netejar-la a fons per assegurar-se que la pell pugui absorbir ingredients actius addicionals.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda