Preu reduït! Bruma Facial Niacinamida - Schüssler - 100 ml

Fabricante:

Schüssler Schüssler

Bruma Facial Niacinamida - Schüssler - 100 ml

218228

Nou

Bruma facial natural amb niacinamida, també coneguda com a vitamina B3, ajuda a restablir l'equilibri del pH i redueix la producció excessiva de sèu. Presentat en envàs de 100 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,40€

IVA inclòs

30,50€ IVA inclòs

-20%

24,40 € / 100 ml

Més informació

Bruma Facial Niacinamida

Bruma facial que calma la pell i ajuda a restablir lequilibri del pH.

Què és la Bruma Facial Niacinamida?

Bruma facial natural amb niacinamida, també coneguda com a vitamina B3, fórmula matificant d'ACNILYS® i sal tissular de Schüssler, Natrium phosphoricum.

La fórmula única millora la hidratació, calma la pell, ajuda a restablir l'equilibri del pH i redueix la producció excessiva de sèu.

Especialment recomanat per a pells mixtes, greixos i amb tendència acneica.

Enriquida amb ingredients naturals per hidratar, refrescar i tonificar la pell de manera òptima i, per tant, es recomana per a la cura diària de la pell greixosa, inflamada i propensa a l'acne.

La niacinamida és una forma de vitamina B3 soluble en aigua que és beneficiosa per a la pell de diverses maneres: estimula la producció natural de col·lagen i, per tant, ajuda a combatre les arrugues ; es recomana per a pells greixoses i mixtes, ja que ajuda a reduir la producció excessiva de sèu . També és coneguda per les seves propietats reductores de la irritació que tracta eficaçment la pell propensa a l'acne.

Ingredients:

Aqua, Pentylene Glycol*, Niacinamide, Betaine*, Propanediol, Rhodomyrtus Tomentosa Fruit Extract, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Allantoin, Lactic Acid, Parfum**, Sodium Phosphate.

* ECOCERT/COSMOS certified ingredient.

** L'aroma utilitzada en aquest producte no conté concentracions sensibilitzants d'al·lèrgens enumerats al reglament 1223/2009 / EK III / 67-9.

Com es fa servir la Bruma Facial Niacinamida?

Usar-lo al matí ia la tarda: ruixar la pell després de netejar-la a fons per assegurar-se que la pell pugui absorbir ingredients actius addicionals.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda