Preu reduït! Tònic Facial Micelar Pells Seques - Corpore Sano - 200 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Tònic Facial Micelar Pells Seques - Corpore Sano - 200 ml

208793

Nou

Tònic facial per netejar el cutis d'impureses, eliminar restes de maquillatge i tonificar la pell. Per a pells seques. Envàs de 200 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,58€

IVA inclòs

9,82€ IVA inclòs

-12%

4,29 € / 100 ml

Més informació

Tònic Facial Micelar Pells Seques de 200 ml

Tònic facial per a pells seques.

Què és el Tònic Facial Micelar Pells Seques de 200 ml?

Els tònics d'aigües micel · lars de Corpore Sano són una loció de base aquosa composta per unes partícules anomenades micel·les i altres actius hidratants, emol·lients, tonificants, antioxidants i reguladors de la secreció sebàcia. Aquests tònics són ideals per netejar el cutis d'impureses, eliminar restes de maquillatge i tonificar la pell. Les micel·les són esferes de grandària molecular que tenen una estructura formada en el seu interior per una part hidrofòbica (atreu el greix) i en el seu exterior per una part hidrofílica (atreu l'aigua). Aquestes substàncies tenen la propietat d'atrapar el greix i la brutícia al seu interior respectant la pell i el seu film hidrolipídic.

La Magrana és una rica font de tanins, aminoàcids, vitamines (A, B i C) i minerals, el que l'ha convertit durant segles en una gran aliada contra els efectes de l'estrès oxidatiu. Externament és un potent antioxidant. L'extracte de magrana rearma el teixit de la pell, activa la regeneració cutània, atenua les arrugues i millora l'elasticitat de la pell.

La Calèndula té acció emol·lient i protectora. Calma la pell infamada o irritada. A l'ésser rica en substàncies greixos afavoreix la humetación de la pell i contribueix a la bellesa de l'cutis. El seu alt contingut en saponines li confereix propietats netejadores i purificants

Aquests tònics tenen la funció de netejar el cutis d'impureses, restes de maquillatge i d'un excés de greix a el temps que tonifiquen, hidraten i protegeixen la pell

Ingredients:

Aqua (Water); Glycerin; betaine; Punica granatum fruit extract *; Calendula ofcinalisower extract *; Decyl glucoside; Polysorbato 20; Tetrasodium Glutamate Diacetate; Triethyl Citrate; Parfum (Fragrance); Amyl Cinnamal; Butylphenyl Methylpropional; Hexyl Cinnamal; Benzyl benzoate; Citric Acid; SodiumBenzoate; Potassium Sorbate; Benzoic Acid; Caprylyl Glycol.

* Cultiu biològic.

Com es fa servir el Tònic Facial Micelar Pells Seques de 200 ml?

Els tònics micelars poden usar-se diàriament, tantes vegades com sigui necessari ja que no irriten ni danyen la pell. El seu ús és molt còmode i senzill: impregnar un cotó o disc desmaquillant d'tònic micel·lar i aplicar a la pell donant petits tocs, sense refregar. No necessita aclarit.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda