Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Combination Skin Fluid de dia - Anne Marie Börlind - 75 ml

Combination Skin Fluid de dia - Anne Marie Börlind - 75 ml

162298

Nou

Microemulsió molt sedosa, hidratant i molt matizante. Preveu la formació d'impureses i confereix un aspecte fresc i lluminós.

Més detalls

26,14€

IVA inclòs

32,20€ IVA inclòs

-18%

34,85 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Combination Skin Fluid de dia

Efecte: microemulsió molt sedosa, hidratant i molt matizante. Preveu la formació d'impureses i confereix un aspecte fresc i lluminós. Retorna a la pell el seu equilibri natural.

Conté: T è verd, vitamina E, oli de jojoba.

És natural, és equilibri - COMBINATION SKIN

Entre la zona T greix i les galtes resseques, la pell necessita restablir el seu equilibri natural. El sistema de la línia Combination Skin aporta a la pell el que necessita: unes cures equilibrats, no excessives, però amb els millors ingredients naturals. Els productes de la línia Combination Skin actuen a les zones greixos cutànies servint-se dels efectes beneficiosos dels compostos de glucosa, extractes d'algues i te verd. Matisen suaument la pell i retornen a la pell la seva hidratació original. La seva ocupació regular propiciarà un quadre dermatològic més llis i fi. Els porus es afinen visiblement.

Ingredients: Aqua (Water), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrogenated Lecithin, Sorbitol, alcohol, Glyceryl Stearate, Cetyl palmitate, Phenoxyethanol, Brassica campestris (Rapeseed) Sterol, Panthenol, Chondrus Crispus (Carrageenan), Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum , Ethylhexylglycerin, Benzyl benzoate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aroma (Fragrance), Ascophyllum nodosum Extract, Linalool, Citric Acid, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Benzyl salicylate, citronel·lol.

Utilització: Aplicar al matí sobre la pell neta i tonificada.

Presentació: Envàs de 75 ml.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda