Preu reduït! Contorn d'Ulls i Llavis - Armonía - 30 ml

Fabricante:

Armonia Bio Armonia Bio

Contorn d'Ulls i Llavis - Armonía - 30 ml

180662

Nou

Contorn d'ulls i llavis amb Algas Marines que descongestiona les bosses i atenua les arrugues d'expressió. Envàs de 30 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,87€

IVA inclòs

18,30€ IVA inclòs

-18%

49,57 € / 100 ml

Més informació

Contorn d'Ulls i Llavis

Descongestiona les bosses. Atenua les arrugues dexpressió.

Què és el Contorn d'Ulls i Llavis?

Contorn d'ulls de gran efectivitat, que penetra profundament a la zona inferior d'ulls, bosses i potes de gall i al contorn dels llavis (zona superior i comissures).

Pel seu contingut en extracte d'àloe i algues, que actuen sinèrgicament, donen a les zones tractades una nova elasticitat i hidratació , atenuant les anomenades potes de gall, disminuint les bosses d'ulls i reduint les arrugues de la part superior del llavi i comissures.

Components actius

  • L´extracte d´algues és ric en iode orgànic i oligoelements que permet la descongestió del teixit conjuntiu i facilita l´eliminació de greixos i aigua. Té propietats desintoxicants i accelerants del metabolisme.
  • L'extracte d'olivera és valorat pels polifenols i vitamina E que aporten acció hidratant, antioxidant i suavitzant.

Ingredients:

Aqua (water), propylene glycol, peg-40 hydrogenated castor oil, glycerin, hydrolyzed collagen, oli europaea (olive) leaf extract, fucus vesiculosus extract, carbomer, alcohol denat., potassium iodide, sodium chloride, caprylyl glycol, , imidazolidinyl urea, 1,2-hexanediol, potassium sorbate, sodium benzoate, parfum (fragrance), benzyl salicylate, alphaisomethyl ionone, geraniol, ci 42090.

Com es fa servir el Contorn d'Ulls i Llavis?

Amb la pell neta i seca, aplicar sobre la zona a tractar amb petits tocs i fer massatges suaument fins a la seva total absorció. Evitar que el producte entri als ulls i/o boca.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Brand

Harmonia Bio és la marca ecològica de cosmètica natural per a la cura interna i externa. Armonia Bio és la marca de cosmètica natural ecològica, preocupada per la bellesa interna i externa de les persones.


Armonia Bio: Cosmètica Natural i Ecològica


Armonia Bio s'encarrega de cuidar la pell i embellir la dermis de qualsevol persona. Els seus productes són de gran qualitat i ofereixen uns resultats demostrables

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda