Preu reduït! Crema Facial harmonitzant d'Ametlles - Weleda - 30 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Crema Facial harmonitzant d'Ametlles - Weleda - 30 ml

182782

Nou

Per a pells seques. Amb oli d'ametlla biològic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,07€

IVA inclòs

18,65€ IVA inclòs

-8%

56,90 € / 100 ml

Més informació

Crema Facial harmonitzant Ametlla

Per a pells seques. Amb oli d'ametlla biològic, aquest fluid hipoalergènic per dia i nit sense perfum, especialment desenvolupat per a les pells sensibles amb tendència seca, reequilibra la pell ajudant-la a restablir les seves funcions protectores naturals. Alleuja les irritacions i la sensació de tibantor, deixant la pell agradablement suau i vellutada.

  • Calma les pells sensibles i seques
  • Regula l'equilibri hidrolipídic
  • Enforteix les funcions protectores

Tolerància testada dermatològicament. Recomanada per a pells sensibles i atòpiques.

Línia harmonitzant d'ametlla de Weleda: Independentment de la fase de la vida o edat, tothom sol mostrar algun tipus de sensibilitat cutània, al menys de tant en tant. Alguns perquè genèticament tendeixen a això, altres per les influències mediambientals com la contaminació, les calefaccions, aires condicionats, o bé les influències emocionals com l'estrès. També hi ha molts altres factors com les hormones o l'alimentació.

Quan les influències s'acumulen, la pell pot desenvolupar signes de reacció. Es pot ressecar, esquerdar, produir picor, i formar èczemes o vermellors. A hores d'ara, és important tenir cura de la pell, protegint-la de les agressions exteriors i reforçant-des de l'interior. Per això, necessita els ingredients més purs. Idealment una cura 100% natural amb ingredients biològics conreats sense substàncies artificials, i formulat sense additius químics. Si la pell sensible pogués triar, preferiria una cura BIO.

La nova línia d'Ametlla es compon de cures hipoalergènics sense perfum que calmen la pell i restableixen les seves funcions protectores naturals. Prevenen i alleugen els signes de la pell sensible, intolerant, atòpica i molt seca:

  • irritacions
  • picors
  • vermellors
  • Sensació de tibantor

El resultat és una sensació de màxim confort, i una pell sana en equilibri.

Nodrida dins de la seguretat de la seva closca protectora, l'ametlla dolça desenvolupa un oli ric en àcids grassos insaturats i vitamina E. Calma i té cura les pells més sensibles i les protegeix de la pèrdua d'hidratació. Weleda conrea les seves ametlles a Espanya de forma biològica sense cap tipus de pesticides o fertilitzants.

De la mima manera l'ametlla protegeix el nucli interior amb la seva closca, la línia de Ametlla envolta la pell sensible amb una capa invisible que la protegeix de les agressions externes sense alterar el seu metabolisme natural interior.

Sabies que per alleujar la pell sensible, és important reduir els factors irritants en tots els aspectes. Evita ara el contacte massa freqüent amb l'aigua per protegir el mantell hidrolipídic, aliméntadote de la forma més natural i sana possible. Té cura de la qualitat de la roba (fa servir cotó bio, lli i seda), i fes esports de relaxació com el ioga.

Presentació: Envàs de 30 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda