Preu reduït! Crema Hidratant Albercoc - Tot Herba - 50 ml

Fabricante:

Tot Herba Tot Herba

Crema Hidratant Albercoc - Tot Herba - 50 ml

186841

Nou

Crema lleugera de dia, de textura suau i penetrant, hidrata, normalitza, torna la frescor. Prepara el cutis per a un bon maquillatge. Presentada en envàs de 50 ml.

Més detalls

25,21€

IVA inclòs

30,30€ IVA inclòs

-16%

50,42 € / 100 ml

Més informació

Crema Hidratant Albercoc

Crema hidroprotectora, perfectament hidratada.

Què és la Crema Hidratant Albercoc?

Mima't una mica cada dia, dóna-li a la teva pell aquest massatge hidratant protector!

Crema lleugera de dia, de textura suau i penetrant, hidrata, normalitza, torna la frescor. Prepara el cutis per a un bon maquillatge. Amb el seu ús diari, la pell presenta un aspecte sedós, suau i juvenil. Protegeix la pell davant d'agents externs.

Recomanat per a tota mena de cutis, manté la pell suau, elàstica i lluminosa. Resulta ideal per a cutis joves, cutis secs i fortament deshidratats sotmesos a un desgast excessiu: conseqüència de la pràctica
de l'esport, treball, agents externs i que vulguin mantenir la joventut i la frescor.

L'oli d'albercoc és un hidratant excel·lent i regulador de l'equilibri hídric de la pell de gran efecte emol·lient i descongestiu. Deixa la pell protegida amb una pel·lícula i condicionada per al maquillatge.

  • Humectant : Reemplaça la hidratació perduda i contribueix a retenir la humitat natural de la pell.

  • Reengrasant : Contraresta l'empobriment de greixos naturals, necessaris per garantir una bona elasticitat i nura de la pell.

  • Protector : Conté principis actius Amb agents que tenen els raigs solars per garantir una bona protecció davant d'agents externs.

Ingredients:

Oli d'albercoc: és un excel·lent hidratant i regulador de l'equilibri hídric de la pell de gran efecte emol·lient i descongestiu. Deixa la pell protegida amb una pel·lícula i condicionada pel maquillatge.

Extracte de fulles d'olivera: d'acció emol·lient i activador del col·lagen endogen.

Inci:

Aqua, isopropyl miristat, benhenyl alcohol, glycerin stearate, lecithin, glycine soja sterols, ethyl linoleate, prunnus armenaica kermnel oil (apricot), prunus amygdalus dulcis oil (almond oil), butyrospermum park arginate hci , benzyl alcohol, cinnamic acid, zinc oxide, sclerotium gum, aroma, tocopherol acetat.

Com es fa servir la Crema Hidratant Albercoc?

aplicar matí i tarda una capa sobre el rostre amb suaus massatges després duna neteja de cutis amb la llet desmaquilladora de civada i ametlla, i laigua oral corresponent.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda