Preu reduït! Crema Hidratant Pells Mixtes Cèl·lules Mare - Corpore Sa - 50 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Crema Hidratant Pells Mixtes Cèl·lules Mare - Corpore Sano - 50 ml

156635

Nou

Cèl·lules Mare vegetals de Flor de raïm vermella i fulla de Sequoia, filtres de protecció solar UVA + UVB i vitamines C i E. Conté Magrana.

Més detalls

17,96€

IVA inclòs

20,42€ IVA inclòs

-12%

35,92 € / 100 ml

Més informació

Crema Hidratant Pells Mixtes Cèl·lules Mare

Pell hidratada i flexible.

Cèl·lules Mare vegetals de Flor de raïm vermella i fulla de Sequoia, filtres de protecció solar UVA + UVB i vitamines C i E.

Les aquaporines (proteïnes vegetals) i les vitamines obtingudes de l'extracte de Magrana disposen d'un alt poder antioxidant i regenerador. Aquests actius confereixen a la pell el balanç hidrolipídic necessari per millorar la seva elasticitat, i així atenuar les arrugues. Els filtres solars UVA + UVB i les vitamines C i E protegeixen la pell d'un envelliment prematur.

  • Cèl·lules mare de flor de raïm vermella. La fruita concentra les seves propietats en la polpa que té gran quantitat de polifenols, hidroaxiácidos i nombrosos minerals que en el seu conjunt creen un efecte antioxidant i redueixen el risc d'envelliment prematur a causa de l'oxidació.
  • Cèl·lules mare de full de sequoia. De les sequoies és coneguda la seva longevitat, és un dels millors precursors anti-edat. Les cèl·lules del full de sequoia alliberen proteoglicans, col·lagen i metaloproteïnes que confereixen, finor, fermesa i hidratació a la pell.
  • Magrana. El seu extracte és una font rica en tanins, aminoàcids,vitamines (A, C, E) i minerals el que l'ha convertit durant segles en una gran aliada contra els efectes de l'estrès oxidatiu. L'extracte de magrana reafirma el teixit de la pell, actua com a antioxidant i permet a la pell recuperar la seva flexibilitat i elasticitat naturals.

No conté: PEG, silicones, olis minerals ni conservants parabens.

resultats:

  • Regula l'excés de secreció sebàcia.
  • Aporta flexibilitat i fermesa.
  • Unifica la textura de la pell i la protegeix de les radiacions ultraviolades.

Ingredients: Aqua (Water); Glycerin; C12-15 alkyl benzoate; Ethylhexyl Methoxycinnamate; Ceteareth-3; Cetyl Alcohol; Caprylic / Capric Triglyceride; Triceteareth-4 Phosphate; Vitis vinifera (Grape) Flower Cell Extract; Sequoia sempervirens Leaf Cell Extract; Punica granatum Fruit Extract; bisabolol; Sodium Lactate; serine; TEA-Lactate; urea; Tocopherol; Ascorbyl palmitate; Allantoin; Glyceryl Oleate; Glyceryl Stearate; Caprylyl Glycol; Benzophenone-3; carbomer; Parfum (Fragrance); Sodium Hydroxide; Lactic Acid; sorbitol; Sodium Chloride; Lecithin; Citric Acid; Methylpropanediol; Phenylpropanol; Imidazolidinyl Urea; Methylisothiazolinone; Sodium benzoate.

Presentació: Envàs de 50 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda